Новини

Доставка букетів по Україні: де завжди свіжі та красиві квіти?*

А ви часто тішите своїх близьких квітами? Красиві букети можна дарувати не лише на день народження чи на якусь річницю, а й просто так – без приводу, щоб підняти настрій дорогій людині. А чому б і ні? Пишні троянди, ніжні ромашки чи ароматні фіалки приємно здивують кожну жінку та дівчину, а правильно їх доглядаючи можна довго милуватись красою цвіту. Сьогодні квітковий ринок переповнений пропозиціями як і для врочистих подій, так і для першого побачення. Що стосується цін, то і тут є варіант на кожен гаманець – ви можете обрати букет, який відповідатиме вашому бюджету. Єдине, що завжди хвилює – де завжди свіжі та красиві квіти? Фірм, які пропонують розкішні букети за розумну ціну і справді є достатньо, але якщо вам потрібна швидка адресна доставка квітів в Київ та по Україні, то компанія UFL вас виручить. Відповідно до побажань клієнта флористи підприємства створять унікальну та цікаву композицію, а якщо часу обмаль – то запропонують креативний варіант із наявного асортименту. Повірте, задоволеним буде і той хто замовляв квіти, і той, хто їх отримає.

Що ми знаємо про компанію UFL?

Хто часто замовляє квіти, той, мабуть, знає про усі можливі служби доставки. І лідером у цьому списку вже багато років є UFL. Цей квітковий холдинг уже більше 18 років працює на ринку квіткових послуг. За увесь час роботи компанією виконано більше пів мільйона замовлень у різні куточки не лише України, а й світу. UFL має свої магазини-салони не лише в Києві, а й в інших великих містах України – Львові, Харкові, Одесі та здійснює доставку в кожен куточок нашої держави. А тісна співпраця із міжнародними партнерами дозволила квітковому холдингу відкрити свої представництва в понад 200 країнах. Тому якщо ваша мама, подруга, сестра чи знайома за кордоном, ви легко можете підняти їй настрій чарівним букетом, перебуваючи за багато тисяч кілометрів від неї.

А ще компанією UFL створено:

Два онлайн-магазини доставки квітів: www.u-f-l.net, ua-flowers.com

Круту школу флористики Floristika.ua

Квіткові майстерні в різних містах України та світу

Власний автопарк.

Які квіти завжди в асортименті?

Любов клієнтів – це не тільки популярність, а й велика відповідальність. Щоб задовольнити бажання кожного, холдинг UFL пропонує безліч видів квітів. Серед найбільш актуальних:
Троянди;

Лілії;

Орхідеї;

Еустоми;

Хризантеми;

Ромашки;

Півонії;

Гербера;

Тюльпани;

Гіпсофіла;

Амариліс;

Сезонні квіти;

Екзотичні квіти.

Ви завжди можете як і самостійно обрати квіти, так і придбати готову композицію. Крім того, яскраві букети ви можете доповнити цікавими подарунками: листівками, цукерками, тортами, повітряними кульками, вазами, вазонами, парфумами, солодкими та фруктовими букетами, м’якими іграшками тощо. А замовляючи подарунки через сайт, ви завжди можете скористатися вигідними акційними пропозиціями та знижками на квіти, які часом сягають 50%.

Тому не чекайте чергового свята, щоб піднести близькій людині букет, здивуйте її сьогодні! Жінкам дуже личать квіти, а чоловіки, які їх дарують, – ще більше! Нехай очі ваших коханих, мам чи доньок сяють від щастя, а подаровані букети від UFL завжди піднімають їм настій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.