Новини

Концертна осінь: у вересні до Чернівців приїде з виступами цілий «зірковий» десант

У вересні 2021 року в Чернівцях очікується низка концертів відомих українських та закордонних виконавців.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив організатор масових заходів Олег Сандуляк.

Хто з артистів приїде до Чернівців у вересні

The Hardkiss

Літній театр, 2 вересня, 20.00

У рамках туру Україною на честь свого десятиріччя та виходу альбому “Жива і не залізна” популярний український гурт дасть концерт у Літньому театрі Чернівців.

“Концепція альбому — Життя. Це не “космічна ластівка”, а жива пташка в своєму природному середовищі. Найпростіші почуття та емоції, які супроводжують нас кожного дня. У центрі всіх історій продовжує залишатись Жінка. Цей альбом про неї — ту, що жива та гостро відчуває”, — розповідає Юлія Саніна.

На концертах туру The HARDKISS обов’язково зіграють пісні з нового альбому. Але головний акцент буде зроблено на піснях, які вже стали улюбленими хітами за десять років.

“Ми так давно не бачилися на живих виступах із нашими слухачами, — розповідає креативний продюсер і музикант гурту Вал Бебко. — Пора це виправляти. До зустрічі на концертах туру “Жива”.

Квитки: 350-990 грн.

Zdob si Zdub

Ресторан Пікнік FLORACLUB, 8 вересня, 19.30

Популярний молдовський гурт Zdob și Zdub, заснований 1994 року у Кишиневі, який у своїй творчості поєднує рок-музику і балканський танцювальний фольклор, приїде до Чернівців 8 вересня.

Квитки: 390 – 1100 грн.

Михайло Грицкан

Літній театр, 9 вересня, 19.00

Відомий чернівецький артист Михайло Грицкан порадує своїх шанувальників концертом у Літньому театрі Чернівців.

Квитки: 250 – 850 грн.

Ірина Білик

Літній театр, 17 вересня, 19.00

Квитки: 340 – 990 грн.

Оля Полякова

Стадіон “Буковина”, 18 вересня, 20.00

Квитки: 350 – 550 грн.

Вистава “Собаче серце”

Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської, 21 вересня, 19.00

У драмтеатрі відбудеться вистава “Собаче серце”, постановка Валерія Золотухіна. Це філософська притча про те, як змінюються з часом цінності і як людське може легко поступитися звірячому, а звіряче – легко пристосуватися до людського. Професор Преображенський – людина старої епохи.

Квитки: 150 – 400 грн.

Lord of the sound. Хіти української естради

Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка, 11 вересня, 19.00

“Володарі звуку” гратимуть золоту колекцію естрадних пісень 70-80-х років з репертуару Володимира Івасюка, Квітки Цісик, Софії Ротару, Назарія Яремчука, ВІА “Кобза” та ін.

Цей музичний проект, як відголосок, перенесе глядачів в минулі часи, нагадає про виконавців, поетів та композиторів, які формували українську естрадну пісню, а симфонічні обробки у сучасному аранжуванні додадуть смаку і стануть більш зрозумілими для молодого покоління.

Оркестр “Lords of the Sound” на чолі з диригентом Віталієм Саражинським обіцяють глядачам понад 2 години музичного задоволення.

Для вас співатимуть солісти оркестру, учасники та фіналісти вокальних талант-шоу – неперевершені Ярослав Радіоненко та Маргарита Мелешко.

Для тих, хто скучив саме за такою музикою, цей концерт стане справжнім святковим подарунком.

Квитки: від 240 грн.

Комедія “Женихи”

Чернівецька обласна філармонія, 14 вересня, 19.00

П’єси Миколи Гоголя займають у вітчизняній драматургії особливе місце. Не стала винятком і ця п’єса, за авторським визначенням, “абсолютно неймовірна подія у двох діях”.

Смішна і одночасно зворушлива історія про щастя і любов, які були так близько, в постановці Володимира Стєклова, сповнена гумору та іронії. Головні герої вистави живуть в щільному оточенні своїх сновидінь, передчуттів і мрій.

Квитки: 150 – 400 грн.

Олег Кензов

Літній театр, 16 вересня, 20.00

А ви вже танцювали під найкайфовішу пісню цього року? 16 вересня – “обстановка по кайфу” в Чернівцях: запальні мотиви, якісний саунд, і слова, які потрапляють просто в серце. Олег Кензов не залишає байдужим нікого, дивуючи чоловіків змістом і душевністю, а дівчат – харизмою і голосом.

Квитки: 250 – 650 грн.

Іво Бобул

Літній театр, 25 вересня, 19.00

Квитки: 200 – 550 грн.

Ляпіс 98

Літній театр, 27 вересня, 20.00

У Чернівцях відбудеться концерт ортодоксального оркестру родоначальників рок-н-ролл-радикального шансону – “ЛЯПІС 98”.

Кожен концерт цього гурту — це ціла складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій. Музиканти дарують людям щастя, радість, чудовий настрій, і заряджають їх на подвиги.

Квитки: 290 – 890 грн.

JAH KHALIB

Літній театр, 28 вересня, 19.00

Jah Khalib – автор безлічі хітів, які вже давно розлетілися на цитати серед людей.

Щороку репер збирає тисячі шанувальників на одному з великих майданчиків столиці. Концерт-шоу буде продовженням масштабного турне, в рамках якого артист презентує новий альбом і виконає найкращі хіти зі свого творчого доробку.

Квитки: 490 – 1290 грн.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.