Новини

Дівчинка, яка розчулила країну: що відомо про юну співачку з параду до Дня Незалежності

Під час святкування 30-ї річниці незалежності України святковий перформанс за участі дівчинки зворушив країну. На моменті, коли вона принесла квіти військовим, сліз не зміг стримати навіть президент Володимир Зеленський.

Героїнею стала 10-річна Єсенія Селезнева, повідомляє ТСН.

Саме вона взяла участь у проєкті “ДНК”. За концепцією авторів, дівчинка з квітами в руках пройшла через інсталяції, які відтворювали історію України від Трипілля та Київської Русі до сьогодення.

Наприкінці вона вибігла на Майдан Незалежності, підбігла до військових, що стояли на чолі колони військ, які готувалися до параду, та віддала квіти їм.

Окрім перформансу, Єсенія ще сольно виконала легендарний хіт Тараса Петриненка “Україна”. Крім того, разом із балетом виступила на головному концерті до 30-річчя Незалежності на стадіоні “Олімпійський”.

До слова, юна Єсенія дуже творча. Вона брала участь в проєкті “Голос. Діти”, озвучила вже низку дитячих мультфільмих, серед яких “Бейбі Бос-2”, “Маша і Ведмідь” та “Лука”. Окрім співу, дівчина активно займається танцями та грає в театрі.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.