Новини

Дівам – клопоти, Стрільцям – домашні справи: гороскоп на 24 серпня

24 серпня для всіх знаків Зодіаку зірки обіцяють сповнений енергією день.

Але при цьому радять відкласти ухвалення важливих рішень на потім.

Овен

Овну в цей день буде сильно не вистачати рішучості та чіткості. Його буде дуже дратувати й пригнічувати будь-яка необхідність ухвалювати рішення. Зірки радять не будувати серйозних планів.

Телець

Тельцю не завадить стати реалістичніше і не дуже захоплюватися фантазіями, а тим більше – складними схемами. Найправильнішим рішенням буде вибрати що-небудь простіше.

Близнюки

Близнюкам буде корисно зайнятися особистими справами, все обдумавши та визначивши пріоритети. Зірки радять присвятити день найважливішому, бути рішучим і нічого не ускладнювати.

Рак

У Рака з’явиться можливість реалізувати божевільну задумку, яку раніше він завжди відкладав. Не виключено, що відразу все не вийде, але спробувати варто.

Лев

Лев цього дня буде гранично активний. Він прокинеться сповнений рішучістю та бажанням зробити щось неймовірне. Зірки радять стримувати себе й бути тактовніше з оточуючими.

Діва

Діви будуть змушені поспішати. Дуже клопіткий день їм обіцяють зірки. Але їхні зусилля при цьому не будуть марними. До того ж ввечері їм вдасться гарненько розслабитися.

Терези

Терези цього дня стануть майстрами з планування та організації – жодна деталь не вислизне від їхньої уваги. Зірки радять бути не надто прискіпливим та не засмучуватися через дрібниці.

Скорпіон

Скорпіон буде страждати від повної її відсутності дипломатичності. Він буде різким, висловлювати критичні судження, що може наповнити день безліччю конфліктів.

Стрілець

Стрільцеві в цей день потрібно взятися за давно назрілі домашні справи, які відкладалися до кращих часів. Зірки радять діяти швидко, чітко та ефективно.

Козеріг

Козерогу пощастить знайти масу застосувань своїм талантам. Їх у нього багато. А ось в спілкуванні з оточуючими йому радять не завадить стежити за своєю мовою, інакше можуть бути наслідки.

Водолій

Водолію не завадить як слід зайнятися своєю бухгалтерією і простежити за своїми витратами. Цього дня Водолій зможе остаточно переконатися в тому, що гроші люблять рахунок.

Риб

Для Риб у цей день актуально пам’ятати, що зі словами потрібно бути обережніше. Зірки радять зменшити своє невгамовне прагнення до прямоти та не різати в очі оточуючим правду-матку. Про це можна потім пошкодувати.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.