Новини

Нардепка із Чернівців запевнила, що флагшток закріпили надійно

Народна депутатка від Чернівців Олена Лис запевнила, що 50-метровий флагшток у Чернівцях по вулиці Воробкевича встановили надійно.

Про це нардепка повідомила у коментарі molbuk.ua

Зокрема, Олена Лис зазначила, що постійно цікавилася станом об’єкта, приїжджала на будівництво і спілкувалася з підрядником.

“Я цікавилася, наскільки все надійно, сама приїжджала на об’єкти і по-людськи вболівала. Бо мала відповідальність парламентського контролю, бачила, як це все розбудовувалося. Мене запевнили фахівці, що все надійно. Тож дай Бог, щоби наша Буковина стояла і прапор на ній теж”, – сказала Олена Лис.

Нагадаємо, сьогодні, 23 серпня, до Дня Державного Прапора України у Чернівцях підняли найвищий прапор.

За повідомленням Чернівецької ОДА, на території довкола флагштока планують також облаштувати оглядовий майданчик. По завершенню всіх робіт об’єкт передадуть на баланс парку “Жовтневий”. На його встановлення виділили 10,7 млн грн.

Пізніше Кабмін виділив ще 4,5 мільйонів гривень на облаштування флагштока.

Раніше перший заступник голови Чернівецької ОДА Богдан Ковалюк уникнув відповіді на запитання журналістки про надійність флагштока в Чернівцях, звинувативши її в “антиукраїнській позиції”.

Також колишній міський голова Чернівців, депутат Чернівецької міськради Олексій Каспрук розкритикував будівництво флагштока поблизу парку “Жовтневий”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.