Новини

«Слуга народу» з Чернівців пояснила, чому в її декларації Infiniti позначений як сільгосптехніка

У декларації народної депутатки з Чернівців Оксани Гринчук авто з’явилося із позначкою “сільськогосподарська техніка”. Парламентарка заявила, що так сталося через збій на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Гринчук запевнила, що має фото екрану перед безпосереднім підписанням кваліфікованим електронним підписом, де вказано “легковий автомобіль”, пише 24 канал.

“Звичайно, я реєструвала цей транспортний засіб як легкове авто. Сайт НАЗК, буває, працює зі збоями”, – зазначила нардепка.

Вона додала, що таке траплялося під час кожного заповнення нею декларації. Тому Гринчук часто фотографує екран комп’ютера при введенні даних. Цього разу також це зробила.

Крім того, парламентарка зазначила, що одразу ж звернулась в техпідтримку та повідомила про це в особистому кабінеті, але помилку досі не виправили.

Раніше повідомлялося, що нардеп “Слуги народу” з Чернівців Оксана Гринчук задекларувала придбання автомобіля Infiniti QX50 за 212 тисяч гривень. При цьому вона вказала, що цей автомобіль – сільгосптехніка.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.