Новини

«Тут знаходитись небезпечно»: Каспрук розкритикував будівництво флагштоку в Чернівцях

Колишній міський голова Чернівців, депутат Чернівецької міськради Олексій Каспрук розкритикував будівництво флагштоку поблизу парку “Жовтневий”.

Зокрема, на своїй сторінці у Facebook він поділився враженнями від відвідин об’єкту, де зараз завершуються роботи із встановлення флагштоку, де до Дня Незалежності мають підняти найвищий прапор у Чернівецькій області.

“Мав нагоду і натхнення періодично інспектувати процес будівництва головного прапоротримача області. Якість робіт нехай оцінюють професійні будівельники. Але… Станом на 14 серпня бетон ще не був залитий навіть в несучі конструкції майданчика. Не кажу вже про перекриття… За скільки днів він має набрати міцності?”, – йдеться у дописі Каспрука.

Депутат додав, що в День Незалежності територія поблизу флагштоку матиме ще статус будівельного майданчика, за інформацією, якою володіє Каспрук – незаконного.

“Цікаво: грунт будуть фарбувати зеленою фарбою чи встигнуть встелити газонну траву? Думаю, що в День незалежності, особливо якщо буде вітер, тут знаходитись небезпечно”, – повідомив екс-мер Чернівців.

Як відомо, відкриття флагштоку та підняття найвищого на Буковині прапора України заплановане на ранок 23 серпня.

Нагадаємо, сьогодні у Херсоні флагшток упав і розчавив Lexus місцевого чиновника, який відповідав за його облаштування.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.