Новини

Вперше святкував без тата: на Буковині поліцейські привітали з Днем народження сина свого загиблого колеги – зворушливе відео

Поліцейські Чернівецької обласної поліції привітали з Днем народження сина свого загиблого колеги – капітана поліції Олега Мартинюка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Наприкінці листопада минулого року капітан поліції Олег Мартинюк разом з колегою їхали на роботу для несення служби. Працював старшим інспектором-черговим СРПП №1 Новодністровського ВП.

Але трагічна аварія обірвала його життя.

Цьогоріч синочок Олега вперше відзначав свій День народження без батька. Щоб підтримати 4-річного Аміра, співробітники поліції Чернівецької області влаштували йому маленьке свято.

Начальники Управління кадрового забезпечення ГУНП Віталій Чебан і Дністровського райвідділу поліції Роман Бандуряк разом з особовим складом приїхали до Амірчика в дитячий садок. Візит поліцейських став справжнім сюрпризом для малечі.

Правоохоронці привезли іменнику подарунки та солодощі, якими він пригостив своїх друзів, допомогли задути свічки на святковому торті і загадати бажання. Співробітники поліції поспілкувалися з дітьми та показали своє оснащення.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.