Новини

Плівка ПВХ: властивості та сфери застосування матеріалу*

Плівка ПВХ (полівінілхлорид) – сучасний та надійний матеріал, який широко використовується у всіх галузях промисловості. Цей універсальний полімер з’явився ще вкінці в 70-х років минулого століття, проте залишається одним із найбільш популярних матеріалів сьогодення.

Де застосовують плівку ПВХ?

Завдяки своїм властивостям вона ідеально підходить для: оздоблення меблевих виробів, стін, гідроізоляції будинків, басейнів тощо.

Використання плівки ПВХ для гідроізоляції приміщень – це конструктивний та сучасний підхід для захисту системи утеплення будинків. Якісна та надійна гідроізоляція захистить приміщення від негативного впливу погодних умов та застерігатиме від появи конденсату.

Завдяки надзвичайній еластичності та міцності, ПВХ плівка широко застосовується для обтягування басейнів та декоративних водойм. Невисока ціна плівки для ставків та басейнів, у порівнянні з керамікою чи мозаїкою – не єдина перевага. Важливим є те, що цей матеріал легкий в монтажі.

Застосування полімеру в сфері виготовлення меблевих виробів забезпечує привабливий вигляд та довговічність своїм власникам. Меблі з таким покриттям стійкі до вологи, вигорання під впливом сонячного проміння, тертя та утворення тріщин. Один із основних виробників в Україні сьогодні є компанія “Вінісан”.

Особливості матеріалу з ПВХ

До переваг та особливостей цього матеріалу варто віднести:
Придатна для розведення флори та фауни,

Міцність. ПВХ можна укладати на поверхні будь-якого типу: ґрунт, камінь, бетон. Плівка не пошкоджується при зіткненні з гострими предметами.

Стійкість до перепадів температур.

Стильний дизайн. Матеріал представлений у широкому асортименті кольорів, що дозволяє втілювати будь-які ідеї.

Довгий термін експлуатації. У випадку часткового ремонту плівку можна реконструювати.

Простий догляд. Не вимагає регулярного догляду.

Стійкість до хімічних та органічних речовин (кислот, жирів, спиртів, солей).

Купити ПВХ-плівку для виготовлення басейнів, меблів, міжкімнатних дверей, декоративних ставків можна на офіційному сайті українського виробника “Вінісан” за посиланням https://vinisan.com/catalog/pvc/. Представники компанії детально ознайомлять вас із асортиментом, підберуть та розроблять індивідуальний вигляд матеріалу. За вашим бажанням можна виготовити гідроізоляційну плівку різного формату ти вигляду. Представлена продукція в каталозі компанії сертифікована та відповідає показникам якості та безпечності.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.