Новини

За добу на Буковині зафіксували п’ять ДТП із постраждалими – фото

У Чернівецькій області упродовж доби зафіксували п’ять дорожньо-транспортних пригод з постраждалими.

Внаслідок цих аварій п’ятеро буковинців отримали тілесні ушкодження. За всіма фактами автопригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження, повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Так, 17 серпня на автодорозі в селі Цурень Чернівецького району 41-річний водій легковика “ВАЗ 2107”, здійснюючи обгін автомобіля “Peugeot” під керуванням 33-річної жінки, допустив бокове зіткнення. Внаслідок удару один транспортний засіб з’їхав у кювет, а інший зіткнувся з перешкодою. Під час автопригоди травмувалася водійка “Peugeot” – з раною коліна та забоєм ключиці її доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Інша автопригода трапилася в Чернівцях на вулиці Південно-Кільцевій водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 52-річного пішохода та поїхав з місця події. Попередньо лікарі діагностували у потерпілого відкритий перелом гомілки. Наразі поліцейські встановлюють особу кермувальника-втікача.

Окрім цього, в місті Сокиряни 20-річний водій мопеда “Suzuki” не вибрав безпечної швидкості й допустив зіткнення із припаркованим на узбіччі автомобілем “Toyota”. Внаслідок аварії кермувальник моторолера отримав перелом правої ноги та забійні рани голови.

Також цього дня поліцейські задокументували автопригоду в селі Недобоївці Дністровського району. Водій автомобіля “AUDI” не впорався з керуванням і допустив наїзд на відбійник. В результаті ДТП травмувався 21-річний кермувальник – медики госпіталізували його до лікарні швидкої медичної допомоги.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Драниця Дністровського району. Водійка легковика “Mazda” під час здійснення розвороту допустила зіткнення з моторолером “Delta”. Внаслідок автопригоди травмувався 68-річний водій скутера. Лікарі діагностували у потерпілого перелом хребця.

За фактами цих ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.