Новини

Померла на руках у лікарів: деталі моторошної ДТП на Буковині

Рятувальники розповіли деталі смертельної ДТП у Боянах, у якій загинула молода жінка. Її з автівки довелося витягувати за допомогою спеціального обладнання.

Про це повідомляє пресслужба УДСНС в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

16 серпня о 05 год. 49 хв. на спецлінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на відрізку автодороги сполученням Чернівці-Житомир у межах села Припруття Боянської ТГ Чернівецького району. Як з’ясувалося, внаслідок зіткнення двох автівок – “Opel” та “Audi” – в останній із них опинилася затиснута пасажирка, 2000 року народження.

Щоб дістати її з машини, потрібна була допомога рятувальників, тому на місце події виїхав черговий караул 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоселиця. Рятувальники за допомогою спецінструмента розтиснули конструкції авто та вивільнили звідти травмовану жінку, передавши її медикам. Лікарі намагалися врятувати їй життя, проте, незважаючи на всі зусилля медиків, під час надання допомоги жінка померла. Її тіло направили на судово-медичну експертизу міста Новоселиця.

Окрім цього, рятувальники забезпечили пожежну безпеку на місці дорожньо-транспортної пригоди. Всі обставини події наразі з’ясовують правоохоронці.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.