Новини

Інтернет-магазин компанії Vitis group*

Vino.ua – інтернет-магазин алкогольної продукції компанії Vitis group, яка вже 12 років є експортером вин з усього світу в Україну. Ми знайомимо українців з кращими винами та алкогольними продуктами, які характеризуються високою якістю та оригінальністю. Ми хочемо, щоб в Україні пили дійсно хороші вина, а також хочемо розвинути культуру вживання вина.

Кожна привезена пляшка вина проходить тривалий і непростий шлях перед тим, як потрапити в продаж, і відбирається особисто нашими фахівцями, які їздять на виноробні для знайомства з постачальниками, відвідують виставки і рекомендують тільки ті зразки вина, які сподобалися всім, адже нам важливо вибрати вино не за яскравою етикеткою або популярною назвою – нам важливо саме якість того, що знаходиться всередині і його зміст.

Асортимент

В асортименті магазину понад 4000 позицій алкоголю, що дозволяє знайти підходящий варіант під будь-які запити, починаючи від смакових якостей до події і бюджету. Крім вина, також представлені позиції і міцного алкоголю – бренді, арманьяк, коньяки, віскі від класичного з Шотландії до японських представників, бурбони, текіла, лікери, джин і т.д.

Ми на пряму співпрацюємо з топовими виноробними різних країн світу, починаючи від Франції і закінчуючи Австралією.

Наш асортимент різноманітний і включає продукцію таких відомих виробників, як:
Frescobaldi

MAN

MASI

Lheraud

Louis Roederer

Melini

Quoin Rock

Kendall-Jackson

Livio Felluga

La Giustiniana

І це всього лише мала частина кращого алкоголю з нашого асортименту.

Роздрібна мережа

Ви можете завітати в офлайн магазини мережі Vino.ua. В нашому арсеналі відкрито 10 магазинів роздрібної торгівлі, 9 з яких знаходяться в Києві і 1 в Одесі, адреси ви можете подивитися в розділі “Контакти” на сайті. Наші компетентні сомельє завжди допоможуть з вибором вина, розкажуть про його смакові характеристики, історію, технології виробництва і порадять ідеальну гастрономічну пару для вина, щоб ви могли максимально відчути всі тонкощі смаку і аромату обраного вина.

Ідеальне вино для подарунку тещі, начальнику, універсальні варіанти для вечірки чи особливе вино для особливої події – сомельє врахують всі побажання і підберуть найкращий варіант. Адже вино створено для щастя і задоволення людей і ми хочемо, щоби ви отримували кожного разу незабутні враження від обраного вина.

Своїми консультаціями ми хочемо дарувати розуміння того, що знаходиться у вас в бокалі і чому його варто пити. З огляду на ваші відгуки і побажання ми завжди готові до роботи над досконалістю і розширенням асортименту, шляхом додавання новинок і вин, які ви б хотіли бачити у нас.

Акції та пропозиції

В бажаннях компанії – стати другом, до якого можна в будь-який момент звернутися за порадою для кожного з наших гостей. Саме тому в нашій мережі існують лояльні системи як для постійних клієнтів, так і для тих, хто вперше знайомиться з нашою продукцією. Крім цього, кожен місяць на певні на позиції у нас діє акція від 15 до 70% знижки.

У винних бутиках продаються не тільки вина, а й супроводжуючі продукти у вигляді сирів, ковбас, гріссіні і інша бакалія, гастрономія. Для любителів солодкого завжди знайдуться шоколад і цукерки як вітчизняних виробників, так і елітні солодощі з інших країн.

Магазини роздрібної торгівлі працюють без вихідних і перерв.

Продукцію з інтернет-магазину ви можете замовити як з доставкою Новою Поштою по всій Україні, так і вибрати опцію самовивезення з бутиків.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.