Новини

Полин – для апетиту, а лілія – від суглобів: чернівчанка розповіла про цілющі трави

Марія Мендришора, чернівчанка, яка нещодавно відпочивала на Одещині в селищі Курортне. Проте, жінка весь цей час збирала там цілющі трави.

Про це йдеться у публікації .

– Там я назбирала дуже багато різних трав. Шалфей, лаванду, полин, мелісу і багато іншого. Все зібране залишила своїй подрузі, яка там живе. У неї є великий ганок, на якому вона це все висушила. Вже тепер вона надіслала поштою посилку з різними банками, в яких є ці народні ліки, – ділиться пані Марія.

– У кожної рослини своє призначення. Ось, наприклад, меліса – заспокоює нерви. Полин добре знищує мікроби та прочищає організм. Настоянка з полину покращує апетит. Ще його добре носити у гаманці – в народі кажуть, що він притягує гроші та відганяє злі сили. Для того, щоб у будинку був достаток, потрібно тримати або колоски пшениці, або жито, – каже жінка.

– Лаванда служить оберегом для вашої оселі. Ви гарненько прибрали будинок, протерли ікони і поруч потрібно поставити лаванду та скропити це все святою водою. Це принесе злагоду та мир у ваш будинок. Від суглобів добре допомагає настоянка з білої лілії. Обриваєте цвіт лілії та заливаєте це все спиртом або горілкою, закриваєте кришкою та ставите на десять днів у темне місце, – додає жінка.

–Якщо вас болить зуб, то шалфей добре це лікує. Тож я усім знайомим дарую ці трави. Хай п’ють чаї, згадують мене та будуть здоровими.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.