Новини

Дитяча поліклініка у Чернівцях стала одним із найкращих медичних закладів України

Дитяча поліклініка у Чернівцях стала одним із найкращих медичних закладів України

Про це повідомляє управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.
Починаючи з 2019 року Національний бізнес-рейтинг України (НБР) визначає успішні медичні підприємства за наступними критеріями: фінансовий показник успішності, результативність та рентабельність, ділова активність та платоспроможність підприємства.

За підсумками НБР України, у 2019 році КНП “Міська дитяча поліклініка увійшла до 5 успішних підприємств в медичній сфері серед усіх підприємств України, які надавали первинну медичну допомогу, а в Чернівецькій області серед усіх медичних підприємств — посіло 1 місце по 8 номінаціям.

Проведення аналогічного рейтингування у 2020 році не проводилось у зв’язку з карантинними обмеженнями, а відбулось в серпні 2021 року, коли медичною реформою були охопленні медичні підприємства усіх рівнів надання медичної допомоги.

В результаті цього рейтингування, зважаючи на велику кількість медичних підприємств України, оргкомітетом було визначено три категорії нагород: золото (100 підприємств), срібло (100 підприємств), бронза (100 підприємств).

Паралельно всеукраїнському рейтингуванню, визначалось лідерство безпосередньо і в області, де розташовується дане підприємство.

За підсумками рейтингу 2021 року — КНП “Міська дитяча поліклініка” Чернівецької міської ради посіло 19 місце (Золото) в Україні та 1 місце (Золото) у Чернівецькій області.

Даний рейтинг укладено за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності серед 399 737 підприємств України.

Національний бізнес-рейтинг України — це частина міжнародного товариства успішних організацій, який вже 17 років поспіль визначає та популяризує провідні підприємства, які дотримуються принципів відкритості та добропорядності у своїй діяльності.

Нагородження свідоцтвами та сертифікатами відбудеться протягом вересня 2021 року.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.