Новини

Вигідніше, аніж в конкурентів: ТОВ «Чернівцігаз Збут» постачає електроенергію юридичним особам та підприємцям*

“Чернівцігаз Збут” за п’ять років роботи зарекомендувало себе як надійний та стабільний постачальник блакитного палива. Наразі компанія вийшла на новий рівень і пропонує представникам малого та середнього бізнесу, а також бюджетним установам не тільки газ, а й електроенергію.

Ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії непобутовим споживачам “Чернівцігаз Збут” отримало влітку 2020 року. Компанія є постачальником електроенергії за вільними цінами, які не фіксуються, а формуються за фактом споживання. Ми постачаємо електроенергію як бюджетним установам, беручи участь у відкритих торгах та за спрощеною процедурою, так і промисловим споживачам та підприємцям на договірній основі.

Клієнти зможуть отримати такі переваги співпраці з нами:
– індивідуальний підхід до розрахунку найвигіднішої ціни для наших клієнтів;
– один персональний менеджер з газу та електроенергії, який забезпечить належний сервіс і зекономить ваш час на адміністрування бізнесу;
– відсутність штрафів за небаланси (по групі Б);
– ми пропонуємо декілька варіантів оплати.

Питаннями зміни постачальника електроенергії повністю займається ТОВ “Чернівцігаз Збут”, від вас потрібно лишень бажання економити та отримувати зручний сервіс в одній компанії (і по газу, і по електроенергії).

Для укладання договору та обговорення умов співпраці звертайтесь у відділ продажів юридичним особам за телефонами:
стаціонарний: (0372) 54 90 76
мобільний: +38 067 372 8004

Докладніше з умовами постачання електроенергії можна ознайомитися на сайті компанії https://cv.gaszbut.com.ua/ua/electricity.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.