Новини

«Ми хочемо юшки»: браконьєри простягнули кількаметрову риболовну сітку і потрапили на відео чернівчанки

Чоловіки розтягнули риболовну сітку на кілька метрів впоперек річки Сірет у селі Панка колишнього Сторожинецького району. Таким чином горе-браконьєри хотіли наловити побільше риби – як вони пояснили, “на юшку”.

Свідком їхніх дій стала чернівчанка Ольга Похілевич. Вона зняла побачене на відео, яке надіслала рибоохоронному патрулю та опублікувала у фб-спільноті Стопхам Буковина, пише molbuk.ua

Чернівчанка була надзвичайно обурена і пригрозила чоловікам, що тепер їх оштрафує рибоохоронний патруль.

“Панка, річка Сірет! Ввечері, коли всі вже збирались додому, ці “добродії” вирішили скористатись ситуацією і розтягнули сітку на весь Сірет! Аргументуючи тим, що вони хочуть ухи!!! Звісно, в рибоохоронний патруль я додзвонилась, вислала геолокацію та відео, нажаль інспекторів поблизу не було, хоча вони активно реагували і цікавились (до них питань не маю). У мене питання до вас, люди! Якого лєшого таке робити? В тому Сіреті і так 2,5 рибини плаває, навіщо браконьєрити так нахабно? ми як їдемо на риболовлю, купу грошей лишаємо на прикормках, атрактантах, бойлах, шмойлах, і їдемо спокійно без риби додому, бо ці сітки по всіх річках кілометрами… Що ви збираєтесь лишити нащадкам? Пусті водойми, засмічені? Що за нелюдство таке?” – емоційно висловилася у дописі Ольга Похілевич.

Чи оштрафували чоловіків, наразі невідомо: на сторінці рибоохоронного патруля повідомлення про це поки що немає.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.