Новини

Як купувати в США онлайн та заощаджувати: короткий лікнеп*

Онлайн-шопінг — краще рішення під час пандемії. Можна не витрачати час та енергію на відвідування магазинів, спілкування з консультантами, очікування в чергах. Купівля товарів із-за океану — один зі способів заощадження бюджету. Як оформити замовлення на американських сайтах та організувати доставку в Україну?

Онлайн-шопінг у США: ключові причини купувати за кордоном

Інтернет-магазини в США приваблюють покупців з усього світу розмаїттям асортименту та доступними цінами. Завдяки сучасним платіжним системам і міжнародним службам доставки не обов’язково летіти за океан, щоб придбати смартфон, брендовий одяг або косметику. Достатньо замовити вибрані товари на американському сайті та забрати посилку в найближчому поштовому відділенні в Україні.

Чому варто замовляти товари за кордоном?

Доступна вартість. Імпортна продукція на українській торговельній арені продається за завищеними цінами. Ритейлери додають до стартової вартості витрати на транспортування, офіс тощо. Доставка товарів із США в Україну навіть з урахуванням пересилання обійдеться дешевше.

Чесні розпродажі та акції. Під час сезонних розпродажів і напередодні свят діють грандіозні знижки. В окремих випадках ціни знижуються до 90%. Ба більше, певна частина товарів завжди є на “сейлі”, тому не обов’язково чекати особливого приводу, щоб порадувати себе новинками.

Асортимент, що вражає. У США вибір різноманітніший, ніж в Україні. Модний одяг та взуття, аксесуари та косметика, побутова техніка та електроніка, товари для спорту та дозвілля, товари для дітей та для бізнесу — придбати можна будь-що. В Україні представлені не всі популярні світові бренди, й іноді купівля за кордоном — єдиний можливий варіант. Омріяне можна знайти на мультибрендових онлайн-майданчиках, наприклад, Ebay або Amazon.

Висока якість. В Україні нерідко зустрічаються підробки відомих брендів. На офіційних американських сайтах представлена оригінальна продукція, адже компанії дбають про репутацію.

Як купувати на американських сайтах

Важливо взяти до уваги той факт, що доставка посилок в Україну з більшості інтернет-магазинів США неможлива. Якщо такий варіант і передбачено, то вартість пересилання буде немаленькою. Варто скористатися послугами форвардингової компанії Юкрейн Експрес.

Необхідно зареєструватися на сайті ukraine-express.com, щоб дізнатися адресу складу в Америці. При оформленні замовлення на американському сайті важливо вказувати саме її. Посилки відразу доставлятимуться туди, а вже після переправлятимуться в Україну. Зазначимо, що платити податок з продажів не доведеться, оскільки склад знаходиться в безподатковому штаті. “Шлях” замовлення можна відстежувати в особистому кабінеті.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.