Новини

У Німеччині на стадіоні організували “Ніч вакцинації” з діджеями

У Берліні у ніч на вівторок, 10 серпня, під час вечірки “Довга ніч вакцинації” у комплексі “Арена Берлін” від коронавірусної хвороби COVID-19 щепились сотні людей. Захід відбувався за участі діджеїв.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

“У столиці Німеччини Берліні сотні людей взяли участь у першій “Довгій ночі вакцинації”. У комплексі “Арена Берлін” відбулися виступи техно-гуртів, а також вечірка у супроводі діджеїв, під час якої “Червоний Хрест” здійснював вакцинацію присутніх від коронавірусу”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що хоча організатори презентували захід як “вечірку вакцинації”, щеплення відбувалися з дотриманням усіх антикоронавірусних правил — у масках та з дотриманням дистанції.

“Перед входом відвідувачів (переважно молодого віку) попереджали, що танці і святкування всередині комплексу заборонені, однак після щеплення, під час спостереження за його наслідками, кожен отримає безалкогольний напій, а настрій підтримуватимуть 19 діджеїв”, — вказується у матеріалі.

Акції “Довга ніч вакцинації” відбудуться у німецькій столиці повторно — також вночі 11 та 13 серпня. Їх організовують “Червоний Хрест”, столичний Сенат та спілка організаторів вечірок “Клубна комісія Берліна”.

За даними Worldometers, станом на 10 серпня загалом у Німеччині виявили понад 3,8 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (13-е місце у світі), померли через наслідки хвороби понад 92,2 тисячі осіб, видужали — понад 3,6 млн осіб. За даними Ourworldindata, станом на 8 серпня у країні від коронавірусу щонайменше однією дозою щеплення вакциновано понад 51,9 млн осіб (що становить 61,98% населення Німеччини).

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.