Новини

Експерти розказали, як за допомогою нумерології підібрати собі партнера

Любовну сумісність легко перевірити різними способами – розкажемо про один з них.

Нумерологи розказують про те, які труднощі і які плюси будуть у тих чи інших стосунків, і як це все розрахувати, пише Dailyhoro.

Рішення про союз в кінцевому підсумку ухвалювати тільки вам, але числа дають загальне уявлення про те, якими будуть ваші майбутні відносини з тим чи іншим партнером.

Нумерологічний розрахунок на майбутнє у відносинах

Припустимо, у вас є людина, з якою ви б хотіли побудувати стосунки. Для початку вам обов’язково потрібно знати її ім’я і дату народження.

Приміром, у нас два імені: Олена і Антон. Їх дати народження 17.11.1993 і 3.08.1994. Спочатку потрібно перевести букви свого імені та імені цієї людини в цифри, користуючись таблицею знизу:

Олена: 6, 4, 6, 6, 1

Антон: 1, 6, 2, 7, 6

Далі потрібно скласти всі цифри імен і додати до них всі цифри дат народження. Отримуємо: 6+4+6+6+1+1+6+2+7+6+1+7+1+1+1+9+9+3+3+0+8+1+9+9+4=111.

Повторюємо процедуру до тих пір, поки не отримаємо число від 1 до 9, адже нумерологи оперують лише цими числами: 1+1+1=3. Виходить, що відносини пройдуть під управлінням Трійка. Розшифровка чисел наведена нижче.

Розшифровка чисел спільної долі
Один. Одиниця означає, що відносини стануть вкрай гармонійними, наповненими любов’ю і розумінням. Це буде актуально до того моменту, поки обидві людини продовжать намагатися бути відкритими і добрими. Як тільки хтось почне приховувати щось від другої половинки, гармонія порушиться.

Два. Цей партнер для вас не найкращий, але якщо давати свободу цій людині і не проявляти ревнощів, то все повинно бути добре. У відносинах між двома людьми, у яких при розрахунках вийшло таке число, буде багато приємних моментів, але тільки якщо вони не стануть перетягувати ковдру на себе і проявляти егоїзм.

Три. Це союз, благословенний небесами. Ваша любов буде наповнена добротою. Будуть випробування, з якими доведеться справлятися не поодинці, а разом. Це може бути щось дійсно неприємне, але в кінцевому підсумку це призведе до чогось дуже хорошого.

Чотири. Ваші відносини будуть довгими і міцними, якщо обидві людини будуть прагнути до рівності. Числа говорять про те, що вам потрібно бути командою. Взаємна підтримка буде важливою частиною любові. Великий плюс четвірки в тому, що вона виконує роль оберега. З таким числом можна не переживати за майбутнє.

П’ять. П’ятірка, як і число чотири, символізує рівність, але трохи в іншому розумінні. Якщо ви маєте однаковий соціальний статус, то ваші відносини будуть дуже міцними і довговічними. Багатий і бідний, мудрий і інфантильний, дорослий і юний не уживуться разом.

Шість. Ваш союз допоможе вам розвинутися в професійному плані. Цілком можливо, що друга половинка вплине на вашу робочу і фінансову життя в кращому Ключі. Ця людина може навчити вас новому або просто дати нову мотивацію, ентузіазм до розвитку.

Сім. Ваше спільне життя буде дуже щасливим, але тільки в тому випадку, якщо ви і ваша половинка постараєтеся не міняти один одного. Вам потрібно прийняти недоліки один одного, чесно розповівши про все, що вас гризе і що може зіграти важливу роль в майбутньому.

Вісім. Це матеріальне число, тому очевидно, що в таких відносинах все ідеально, коли обидві людини прагнуть до фінансового успіху. Це ідеальний союз для двох кар’єристів і просто для двох людей, які постійно думають про роботу і схиблені на своїх захопленнях.

Дев’ять. Головна умова успішності такого союзу – вміння йти на компроміси. У вас може бути дуже багато розбіжностей. Але якщо не сперечатися по кожному з них, а вирішувати все мирно, любов буде приємною, довгою і яскравою. Дуже добре, якщо в такому союзі дві вкрай несхожі один на одну людини.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.