Новини

Боєць АТО у Кривому Розі підірвав себе гранатою: що відомо про інцидент

У дворі багатоповерхівки на вулиці Кармелюка в Інгулецькому районі Кривого Рогу підірвався колишній боєць АТО, який служив у 17 танковій бригаді.

Про те, що в одному з дворів чоловік із двома гранатами погрожує підірвати себе, поліцейським повідомили перехожі, пише ТСН.

Територію одразу оточили, а з чоловіком почали переговори. Зрештою він віддав одну гранату, а іншу чи то підірвав, чи то впустив, але вибух таки пролунав. Постраждав тільки сам підривник, йому відірвало ногу та поранило осколками.

Як повідомляє криворізький блогер Олег Єрмолинський, у квартирі у 60-річного ветерана АТО / ООС поліцейські знайшли ще дві бойові гранати РГД-5 з запалами до них. Всі знахідки вилучили і направлять на експертизу.

“Чоловік з 2014 року брав участь в антитерористичній операції і кілька разів їздив на схід країни захищати батьківщину. Він розлучений, поховав батьків кілька років тому і жив один. Товариші по службі потерпілого відгукуються про нього виключно добре. Не розуміють, навіщо чоловік зберігав удома боєприпаси і для чого підірвав один з них біля житлового будинку”, – написав Єромолинський.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.