Новини

Залишилися лише ноги та шкіра голови: в Індії священник зґвалтував та кремував 9-річну дівчинку на очах у сім’ї

В Індії в селі Нангал священник та три інших чоловіки зґвалтували та вбили 9-річну дівчинку, після чого її насильно кремували.

Про це пише видання India Today, передає molbuk.ua

неділю, 1 серпня, батько попросив її набрати води з охолоджувача у сусідньому крематорію. Коли дитина не повернулася через годину, її мати отримала дзвінок від священика крематорію і хутко прибула на місце. Там вона знайшла на лавці нерухоме тіло своєї дочки, з синім язиком і синяками в різних місцях та опіками по всій руці, пишуть ЗМІ.

“Коли вона не повернулася протягом години, я пішла її шукати. Я знайшла її у крематорії. Вона лежала на землі. Її губи були синіми, під носом була кров, у неї були синці на руках, а її одяг був мокрий”, – розповіла жінка BBC.

Місцевий священник, який за даними ЗМІ є брахманом вищої касти, разом з трьома іншими чоловіками підійшов до жінки і заявив їй, що дитина була уражена електричним струмом, коли набирала воду. Він одразу наполіг на швидкій кремації для дівчинки.

“Він тиснув на мене, щоб негайно кремувати тіло, і відмовляв мене викликати поліцію. Він сказав, що якщо ви зателефонуєте поліції, буде тривала судова справа, моя дочка буде доставлена ​​в лікарню, де поліція та лікарі виймуть її органи і продадуть їх”, – розповіла мама загиблої. За словами жінки, їй не лише погрожували, але й пропонували хабар.

Потім священник розпочав кремацію, яка передбачає спалювання тіла, а сім’ю змусили сидіти на відстані. Сім’я протестувала проти кремації, змусивши залучити ще кількох жителів села, які загасили вогонь. Як пише видання Newslaundry, в результаті від дівчинки залишилися лише ноги, частина шкіри голови та частина стегна. Це усе, що жителі змогли витягти, коли погасили вогонь.

Батьки дівчинки стверджують, що чотири працівники крематорію зґвалтували та вбили її. Чоловіків затримали.

Поліцейські підрозділи судово-медичної експертизи перевірятимуть докази, включаючи тілесні рідини з одягу дівчинки, для перевірки заяв про сексуальне насильство. Водночас лікарі, які провели розтин у вівторок, заявили, що спалення тіла унеможливило встановлення причини смерті.

Близько 200 жителів села почали гасити багаття, блокувати дороги та протестувати, закликаючи притягти до відповідальності вбивць дитини.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.