Новини

Доставка літаком: чому вона так популярна серед споживачів*

Купівля товарів з Піднебесної користується шаленим попитом по всьому світу. Досягти такої популярності китайським продуктам допомогла низька ціна на них.

Першою проблемою для компаній, які планують працювати в цьому сегменті, стало транспортування товарів до точок призначення, проте рішення знайшлося. Авіадоставка з Китаю в Україну https://easycargo.ua/uslugi/dostavka-gruzov-iz-kitaya-avia/, як і в будь-яку іншу країну, користується дуже великим попитом. Низькі ціни і різноманітність продукції залучають споживачів з усього світу, а тому майже кожен літак, який сідає і злітає в світі – перевозить якусь кількість китайських продуктів.

Але чому компанії з транспортування вибрали саме цей метод доставки? Давайте розберемося!

Особливості авіадоставки

Практично кожен пасажирський літак може похвалитися містким багажним відділенням. До буму поставок товарів з Китаю знайти літак з повністю заповненим відділенням для багажу було дуже складно. Саме тому компанії, які здійснюють доставку товарів, вирішили використовувати вільне місце в таких літаках.

Авіадоставка може похвалитися рядом переваг, перелік яких виглядає наступним чином:

Вартість. В середньому кожен покупець замовляє 2-3 позиції, чиї габарити мінімальні. Таким чином в багажне відділення літака можна помістити сотні таких замовлень – без шкоди для літака і його пасажирів. В даному випадку спрацював принцип опту, де авіакомпанія бере фіксовану ставку, а постачальник поділяє вартість серед усіх адресатів.

Швидкість. Більшість компаній, що займаються перевезенням товарів з Китаю, говорять про їх прибуття протягом місяця. Така тривалість здається великою, але варто врахувати що до цього посилка відвідує десятки аеропортів і робить безліч “пересадок”. Саме з цієї причини користувачам доводиться чекати від 15 до 45 днів, в залежності від обраної ними компанії. Це в два рази швидше, ніж відправка по морю, і в рази безпечніше, ніж транспортування по суші.

Безпека. Ризик, що ваш товар буде пошкоджений при транспортуванні, присутній завжди, але при доставці літаком – він мінімальний. Саме тому багато хто робить вибір на користь цього методу транспортування покупок.

Але якщо авіадоставка така швидка і зручна, чому не всі компанії користуються нею?

Транспортування великогабаритних і оптових вантажів

Як правило, компанії для доставки необхідних їм товарів і вантажів використовують морський транспорт. Причина криється в вартості послуг. Доставка літаком великих партії товарів обходиться дуже дорого, транспортування великогабаритних вантажів і зовсім не завжди можлива.

“Джерело: easycargo.ua”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.