Новини

На підприємців Калинівського ринку очікують зміни: що відомо

У Чернівцях на підприємців Калинівського ринку очікують нововведення.

Як повідомляє molbuk.ua, про це йдеться у відповідному протоколі комісії з проведення інвентаризації торговельних місць на території комунального підприємства.

Згідно із документом, на Калинівському ринку розширення торговельних місць за рахунок стоянок, місць для розміщення автотранспорту й паркувальних майданчиків на території ринку не допусткатиметься.

Водночас пересувні пункти продажу – автопричепи типу “Скіф” відтепер обов’язково повинні бути забезпечені свідоцтвами про реєстрацію транспортних засобів та повинні повністю відповідати цим реєстраційним документам.

Окрім того, новостворені торговельні місця на території ринку надаватимуться суб’єктам господарювання виключно на конкурсних засадах.

Разом з тим, адміністрація Калинівського ринку планує звернутися до Держаудитслужби в Чернівецькій області щодо проведення тематичної перевірки діяльності Калинівського ринку.

Раніше гендиректор Калинівського ринку звернувся до підприємців та відвідувачів базару у зв’язку із спалахом коронавірусу в Чернівецькій області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.