Новини

Продавчиня облила водою вуличних музикантів через місце для торгівлі

В Івано-Франківську на вул. Незалежності продавчиня спочатку чіплялась до вуличних музикантів, а потім облила їх водою. Конфлікт стався через місце для торгівлі.

Про це повідомили в Муніципальній інспекції Івано-Франківська.

До представників Муніципальної інспекції звернулась продавчиня, яка повідомила, що вуличні музиканти стоять на її місці для торгівлі.

“Прибувши за вказаною адресою наші працівники побачили заявницю, працівників поліції і вуличних музикантів, які чомусь були облиті водою. Як вдалося з’ясувати в подальшому заявниця сама вирішила прогнати музикантів. Спочатку жінка чіплялася до них, а потім облила водою”, – йдеться у повідомленні.

При цьому продавчиня стверджувала, що в неї є дозвільні документи від міської влади на торгівлю саме в цьому місці. Проте показати ці документи жінка не захотіла.

Згодом муніципали встановили, що в продавчині дійсно є документи, проте торгівлю вона повинна здійснювати на протилежній стороні вулиці.

“Як наслідок жінка отримала протокол від працівників поліції за порушення громадського порядку, а від наших працівників за торгівлю у невстановленому місці”, – зазначили в Муніципальній інспекції.

Раніше повідомлялося, що “слуга народу” Лис запропонувала, аби вуличні музиканти в Чернівцях узгоджували свій репертуар із мерією.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.