Новини

Ексрадник Путіна заявив, що США та РФ уклали пакт проти України

Президенти Росії і США Володимир Путін і Джо Байден уклали “пакт” проти України, з деяких питань їхні погляди повністю збігаються.

Про це в ефірі програми “Велика п’ятниця” на телеканалі “Україна 24” розповів ексрадник президента Росії Володимира Путіна Андрій Ілларіонов.

“Співпраця адміністрації США і адміністрації Кремля посилюється і розвивається з багатьох напрямків. Цей напрямок стратегічної стабільності, кібербезпеки, це можливе надання військових баз у Середній Азії для використання американських військ щодо Афганістану”, — зазначив він.

За словами Ілларіонова, “найнебезпечніше для України – це співпраця між Байденом і Путіним щодо України”.

“Є кілька напрямків, за якими їхні погляди і позиції збігаються повністю: щодо Мінських угод, ненадання ПДЧ, невключення України в члени НАТО. Тому президенту Зеленському в Вашингтоні буде важливо похитнути той де-факто пакт, який Байден уклав з Путіним. І в того, і в іншого є претензії до сьогоднішньої України, до керівництва, і той, і інший натякають на проблеми з чинними українськими елітами, Путін відкрито закликає до їх заміни, Байден робить це опосередковано. Найважливіше завдання української дипломатії – не допустити реалізації цього пакту таким чином, як був реалізований інший пакт, укладений 23 серпня 1939 року в Москві (пакт Молотова-Ріббентропа – ред.). Такого роду пакти укладають проти слабкого”, — заявив ексрадник Путіна.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.