Новини

Видавав із себе пасажира і лаявся: на Буковині п’яний водій погрожував поліцейським

На Буковині сп’янілий водій спочатку намагався втекти від патрульних, а потім вдавав із себе пасажира.

Про це повідомляє управління патрульної поліції у Чернівецькій області.

Вчора, 23 лютого, на автодорозі Н-03, до патрульних звернулися небайдужі громадяни та повідомили, що поблизу зупинки “Довжок” відбувається бійка між невідомими особами, які вийшли з автомобіля Mersedec.

Поліцейські одразу направилися на місце події. Як тільки службовий транспортний засіб наблизився до автомобіля Mersedec Vito – водій одразу розпочав рух, порушуючи ПДР та створюючи аварійні ситуації для інших учасників дорожнього руху.

За допомогою проблискових маячків та звукового сигналу патрульні подали вимогу про зупинку. Однак, водій проігнорував дану вимогу та продовжив рух. Згодом автомобіль з’їхав на польову дорогу та невдовзі зупинився, але на цьому історія не завершилася.

Крім водія, в автомобілі перебувало ще 2 пасажири. Коли поліцейські підійшли до автомобіля, то побачили, як водій пересів на пасажирське сидіння та почав вдавати, що й зовсім не керував.
Причина такої поведінки та небажання визнавати себе водієм не вирізняється сильною оригінальністю – водій, як і його пасажири, мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловіки поводили себе агресивно: висловлювались нецензурною лайкою та погрожували поліцейським. На законні вимоги патрульних припинити правопорушення не реагували та продовжували протиправні дії. Правопорушників затримали.

Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився. У підсумку на чоловіків патрульні склали ряд адміністративних матеріалів. Тепер на них чекає суд.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.