Новини

Потужні магнітні бурі насуваються на Землю: коли їх очікувати в серпні та як захиститись

Магнітні бурі в серпні 2021 року будуть тривалими і такими, що вимотують. У першу чергу реагують на такі геомагнітні коливання наші судини – тому місяць обіцяє бути одним суцільним головним болем.

Щоб знизити негативне навантаження на серцево-судинну систему в ці періоди – варто запам’ятати дати, коли пройдуть магнітні бурі в серпні 2021, і готуватися до цих днів заздалегідь. У цей час варто більше відпочивати (відклавши сильні фізичні навантаження), стежити за питним режимом і своїм харчуванням, а стресових ситуацій уникати або максимально ігнорувати, пише Главред.

Підступність магнітних бур у тому, що на відміну від дощу або сильного вітру – космічну погоду ми не бачимо неозброєним оком. Найчастіше людина спочатку відчуває наслідки магнітної бурі, всі її неприємні симптоми (запаморочення, головні болі, тахікардія, проблеми зі сном і координацією рухів, загострення хронічних захворювань тощо) – і тільки потім дивиться в календар магнітних бур на серпень 2021 і розуміє, чому так тисне в скронях або накочує паніка без видимої причини.

Розклад магнітних бур на серпень 2021: коли, якого числа магнітні удари 2021

Магнітна буря 2-3 серпня 2021 прогнозується як незначна (сила удару – попередньо три бали). Метеозалежним людям варто приготуватися до головних болів (носити при собі потрібні таблетки і постаратися виспатися напередодні).

Магнітна буря 10 серпня 2021 буде вже сильнішою: її силу NASA прогнозує на рівні чотирьох балів. До головних болів можуть додатися втома і проблеми зі сном. Також ймовірна підвищена дратівливість – тому в конфлікти краще не вступати.

Магнітна буря 13-14 серпня 2021 буде досить слабкою. Боротися з нею варто в першу чергу за допомогою правильного харчування (не перевантажувати шлунок жирною і гострою їжею, більше налягати на овочеві та фруктові страви, рибу, пити більше води) і правильного режиму дня (варто лягати спати так, щоб за ніч організм отримував мінімум 7 годин повноцінного сну).

Магнітна буря 16-20 серпня 2021 буде вже досить потужною. Найнебезпечніший для здоров’я день – 16-е число, потім буря піде на спад. У першу чергу вона торкнеться тих, у кого є хронічні хвороби. У цей період ймовірні:

болі в суглобах;

прискорене серцебиття;

безсоння;

волатильність артеріального тиску;

у когось буде сильно боліти голова, в інших можливі напади запаморочення;

можливе посилення депресивних настроїв або емоційна нестриманість.

Тому в цей період потрібно постаратися не перевантажувати себе ні психологічно, ні фізично.

Магнітна буря 29 серпня 2021 – це буря середньої сили. Вона випала на вихідний – і присвятити цей день варто саме відпочинку, тоді наслідки цих геомагнітних коливань повинні бути максимально непомітними для організму.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.