Новини

Допоможіть врятувати 19-річну буковинку, яка постраждала у трагічній ДТП на Буковині

19-річна буковинка Христина Палагнюк, яка днями потрапила у трагічні дорожньо-транспортну пригоду, потребує допомоги небайдужих.

Як повідомляє видання Кіцмань.City, дівчина перебуває у реанімації.

Сім’я Христини просить про фінансову допомогу на лікування дівчини.

Номер банківської картки її мами Діни Палагнюк: 5167 4900 8106 2367.

Окрім того, всіх небайдужих буковинців закликають здати кров для порятунку Христини. Зокрема, потрібні донори з будь-якою групою крові.

“Перед здачею потрібна підготовка: від обіду та вечора не їсти жирне, смажене, молоко, не вживати алкоголь, каву. Зранку можна тільки воду, чай або компот”, – йдеться у повідомленні.

Усіх бажаючих запрошують здати кров у обласному центрі служби крові (м. Чернівці, вулиця Українська, 36) з 8.00 до 9.00. З собою обов’язково потрібно мати паспорт.

Під час здачі медикам потрібно повідомити, що ця кров – для Палагнюк Христини, яка знаходиться у реанімації в Лікарні швидкої медичної допомоги на вулиці Фастівській.

Вік донорів – від 18 до 60 років.

Що відомо про смертельну ДТП у Киселеві

26 липня внаслідок зіткнення мотоцикла із легковим автомобілем загинув 23-річний мотоцикліст. Водій легковика з місця аварії втік.

За інформацією поліції, водій автомобіля “Mercedes-Benz” допустив зіткнення із мотоциклом “GSX” під керуванням 23-річного жителя села Борівці. Від отриманих під час аварії травм мотоцикліст загинув на місці події. У його 19-річної пасажирки медики діагностували політравму та госпіталізували потерпілу до реанімаційного відділення лікарні.

Станом на сьогодні поліція досі розшукує водія “Мерседеса” Віктора Палагнюка.

Як з’ясувалося, винуватець аварії є рідним братом постраждалої дівчини.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.