Новини

На Буковині починають ремонт ще одного відрізку дороги до Румунії

На Буковині стартують ремонтні роботи на ще одній ділянці на автомобільній дорозі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Підрядник розпочав капітальне відновлення відрізку автошляху, що на км 518+700 – км 519+400. Він знаходиться на околиці села Грушівки колишнього Глибоцького району.

“Дорожники на об’єкті вже розпочали підготовчі роботи для проведення капітального ремонту. Зокрема, зводять техніку, розчищають узбіччя від чагарників та порослі. А потім стартують складні земляні протизсувні роботи. Адже ділянка знаходиться у зсувній зоні і має досить високий рівень ґрунтових вод, що виходять на поверхню дорожнього полотна і його руйнують. Для повної і надійної стабілізації цього відрізку дороги будуть влаштовані буронабивні ін’єкційні палі, дренажна система, спеціальні колодязі та габіонні конструкції”, – розповідає начальник Служби автомобільних доріг Ігор Гах.

Траса М-19 “Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече стратегічно важлива для України. Вона через КПП “Порубне” з’єднує нашу державою з Румунією.

Це вже четвертий відрізок М-19, який цьогоріч ремонтують у рамках держпрограми “Великe_будівництво” на Буковині.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.