Новини

На Буковині швидкими темпами проходить ремонт однієї із найважливіших транспортних артерій

Ремонт однієї із найважливіших транспортних артерій, що проходить територією Буковини, триває швидкими темпами.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА, пише molbuk.ua

Ідеться про 30-кілометровий відрізок траси М-19 від Мамаївців до села Звенячин. Роботи виконують у рамках програми Президента України Велике будівництво. Їхня вартість становить близько мільярда гривень.

“Це міжнародна траса, яка тягнеться з південного напрямку, від Греції, Болгарії, Туреччини, Румунії і виходить на північний бік. Торік у рамках “Великого будівництва” Чернівецька ОДА ініціювала її поточний середній ремонт. Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області розробила проєктно-кошторисну документацію, проведено тендерні процедури. Незабаром тут буде оновлена дорога, а це значно покращить міжнародне сполучення”, – сказав перший заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Ковалюк Богдан.

На об’єкті працює підрядна організація ТОВ “ШБУ 77”.

“Траса М-19 “Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече” – одна з провідних на Буковині. Однак серйозного ремонту тут не було вже років 30-40. На відновлення цієї дороги ми вже отримали 138 мільйонів гривень. Поки це початкова сума. Зараз тут тривають роботи з фрезерування, влаштування шару регенерації. Також вже облаштовують нижній шар асфальтобетону. Працюємо згідно графіку, у разі потреби нарощуватимемо темпи”, – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігор Гах.

На час робіт проїзд дорогою не перекривали, однак рух тут організовано у реверсному режимі. Тож водіїв просять врахувати ситуацію під час планування маршруту.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.