Новини

Робота в Польщі – як і де знайти гідний заробіток?*

Чому варто розглядати саме цю країну

Люди різного віку і соціального статусу щорічно виїжджають за кордон. Всіх їх об’єднує спільна мета – вийти на новий, гідний рівень життя. В основному вибір припадає на західноєвропейські країни. Але найбільше українцям сподобалася Польща – і мова зрозуміла, і в менталітеті є певні подібності – звичаї і життєвий уклад поляків не особливо відрізняються від звичного для нас способу життя.

Пропозицій у Варшаві та інших великих містах цілком достатньо. Головне – знати, де і що шукати. Покладатися на досвід друзів і знайомих – не варіант, бо не факт, що вам дадуть контакти надійних роботодавців. Забивати в пошуковий рядок запит – не факт, що ви знайдете щось дійсно варте. Рекомендуємо скористатися сервісом Razem. Це досить відома українська платформа – своєрідна інформаційна платформа з пошуку вакансій за кордоном.

Робота в Польщі на Razem – навіщо шукати, коли все перед очима

Сайт дуже продуманий і структурований. Простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс допоможе вас відразу ж зорієнтуватися і не витрачати багато часу на вивчення особливостей сервісу.

Зліва на головній сторінці ви побачите розділ під назвою “вакансії”. Це список актуальних вакансій, які можна вивчати в будь-який зручний для вас час. Там вказані умови і місце працевлаштування, а також місячний оклад. Робота в Польщі може бути обрана за допомогою фільтрів на бічній панелі або в категоріях на головній сторінці. Якщо вакантне місце здається вам цікавим і перспективним, ви можете написати роботодавцю. Вакансії кожен день будуть оновлюватися, тому турбуватися про закінчення терміну пропозицій не варто.

Є окрема вкладка – “роботодавці”. Тут можна переглянути актуальну інформацію про замовників, а точніше – про компанії, які вони представляють.

Процес реєстрації: що потрібно знати?

Насправді це нескладна процедура – якщо діяти поетапно, дотримуючись певного алгоритму, ви не заплутаєтеся. Єдине, бажано серйозно поставитися до заповнення анкети, вважайте, що це ваше резюме. Спочатку ви вказуєте паспортні дані – ім’я, прізвище, дату народження тощо, а потім переходите до найцікавішого – завантажуєте свою фотографію, на якій ви виглядаєте максимально презентабельно. Далі пишете про себе – тут, в принципі, можна обійтися кількома реченнями. Головне – писати конкретно, не відволікаючись на сторонні теми. Можете згадати про свій досвід роботи, розповісти про свої професійні навички і кар’єрні цілі. Якщо ваш профіль зацікавить замовника, він може сам вам написати з пропозицією про працевлаштування.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.