Новини

Леонід Кравчук перебуває в реанімації після складної операції на серці, він підключений до апарату ШВЛ

Перший президент незалежної України та глава української делегації в Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук близько місяця перебуває в реанімації та підключений до апарату ШВЛ. Лікарі не готові озвучувати прогнози, щодо його стану, лише кажуть, що післяопераційний період у Кравчука проходить дуже повільно.

Про це пише “КП в Україні”, яке взяло коментар у помічниці Леоніда Кравчука Оксани Сибірцевої. За її словами, після того, як у червні 87-річному Кравчуку змушені були невідкладно зробити операцію на серці, медики з реанімації його не переводять вже місяць.

“Поки без змін, він у реанімації. Приєднаний до апарату штучного дихання. Це була дуже складна операція. Ми самі мало знаємо подробиць. Знаємо тільки, що оперувати потрібно було терміново. Враховуючи вік, динаміка спостерігається повільна. Дуже повільна”, – сказала Оксана Сибірцева.

Контактувати з Кравчуком, враховуючи його стан, неможливо. Сибірцева також не назвала лікарню, де лежить зараз в реанімації перший президент України.

“Контакт з Леонідом Макаровичем ми не можемо підтримувати. До реанімації ніхто не має доступу. Він не говорить і не спілкується ні з ким. Ми всі віримо в краще”, – повідомила вона.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.