Новини

Біля контейнерів на Калинівському ринку з’явилась жовта смуга: що означає і кому доведеться платити більше

На асфальті перед торговими об’єктами на Калинівському ринку в Чернівцях з’явилась суцільна жовта смуга, яка забороняє розміщення товарів підприємцями за її межами.

Про це у відеозаписі на Facebook-сторінці ринку повідомив гендиректор Олег Гульпак, пише molbuk.ua

Він зазначив, що ця смуга означає “ту межу, за яку приватний підприємець не має права виходити зі своїми вітринами і столиками”.

“Кожен приватний підприємець має можливість написати заяву про включення цієї додаткової площі у свої межі”, – додав гендиректор Калинки.

Він пояснив, що такі зміни сприяють “зменшенню можливості зловживань чи непорозумінь, які виникають на території ринку”.

“Тобто, людина пише заяву про бажання занесення цієї території в свою додаткову площу. Надалі приходить сюди працівник МТК “Калинівський ринок”, робить акт обміру і в обов’язковому порядку цей обмір підписує приватний підприємець, який бачить, скільки площі йому дали”, – сказав Гульпак.

Він додав, що додаткова площа буде обраховуватись за діючим тарифом, “який був затверджений, і ніхто його не змінював і не має права змінювати”.

“Діючий тариф на сьогодні становить 2,18 грн. Тобто, по такому тарифу ця площа заноситься в додаткову угоду. Після чого людина сплачує ці кошти разом зі своїм основним платежем один раз в місяць”, – сказав керівник ринку.

Гульпак зауважив, що наразі на Калинівському ринку “відійшли від щоденного квиткування та від готівкових коштів на території ринку”.

“Я більш, ніж упевнений, що таким чином ми зможемо підняти нашу щоденну виручку”, – додав керівник Калинівського ринку.

Посадовець закликав підприємців “не піддаватись паніці”.

“Якщо виникають якісь питання, будь ласка, звертайтесь в адміністрацію. Завжди раді вас бачити, завжди спілкуємося з кожним із підприємців”, – сказав Олег Гульпак.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.