Новини

Смертельне ДТП на Буковині: мотоцикліст загинув на місці, 19-річна пасажирка в реанімації

Поліція розшукує буковинця, причетного до ДТП зі смертельними наслідками.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Повідомляють, що вчора, 25 липня, приблизно о 21:30 у селі Киселів Чернівецького району внаслідок зіткнення з автомобілем загинув мотоцикліст, а його пасажирка отримала численні травми.

Водій автівки втік з місця аварії і наразі переховується від правоохоронців. Поліцейські встановили особу порушника та знайшли його автомобіль. На розшук кермувальника орієнтовано наряди поліції Чернівецької області, а також сусідніх областей.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій автомобіля “Mercedes-Benz” допустив зіткнення із мотоциклом “GSX” під керуванням 23-річного жителя села Борівці.

Від отриманих під час аварії травм мотоцикліст загинув на місці події. У його 19-річної пасажирки медики діагностували політравму та госпіталізували потерпілу до реанімаційного відділення лікарні.

Поліцейські з’ясували, що за кермом іномарки міг перебувати 28-річний житель села Киселів. Коли правоохоронці прийшли до чоловіка додому, виявили на подвір’ї вказаний автомобіль з пошкодженнями, характерними для ДТП.

Наразі співробітники поліції встановлюють місцезнаходження правопорушника та вирішують питання про відкриття кримінального провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смертельних наслідків.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.