Новини

Фатальний повний місяць 2021 в липні: що буде з кожним з нас, гороскоп для знаків Зодіаку

Таку назву явище отримало через колір місяця – в цей раз він буде яскраво-жовтого відтінка. Повня в липні буде виглядати не менш захоплююче, ніж кривавий супермісяць, який всі ми спостерігали минулого місяця.

Повня 24 липня – один з чотирьох найголовніших у році і має величезний вплив на майбутнє. Саме тому рекомендуємо поставитися до цього явища серйозно, пише Уніан.

Повня в липні 2021 – як отримати користь

Рівно о 05:37 за Києвом українці побачать на небі повний місяць. Він буде перебувати в сузір’ї Водолія – волелюбного знака, який завжди йде назустріч новим починанням. Період повного місяця – найкращий час для того, щоб позбутися від старих звичок і зруйнувати стереотипи.

Фатальний місяць випадає на 14-ту місячну добу. Це сприятливий день для будь-яких активних дій. Вивчення мов, зміни в зовнішності, заняття спортом або просування по кар’єрних сходах – все це варто робити саме під час повного місяця в сузір’ї Водолія.

Що можна робити в повню

Повня 24 липня відіб’ється на всіх сферах життя людини. Астрологи і тарологи рекомендують уважно ставитися до кожної з них.

Робота і кар’єра

Ефективний період як для колективної, так і для самостійної діяльності. Варто прислухатися до колег – їхні поради допоможуть вам у майбутньому. Сприятливий повний місяць і для інвестицій, укладення договорів і навіть зміни роботи. Тільки не робіть необачних вчинків – зважте все тисячу разів.

Любов і дружба

Постарайтеся якомога більше взаємодіяти з близькими людьми. Повня – містичний період і досить дивно впливає на кожного з нас, тому дрібних сварок, на жаль, уникнути не вийде. Постарайтеся тримати емоції під контролем і не “рубати з плеча”.

Сім’я і будинок

Водолій передбачає оновлення і рух до нових горизонтів. Саме тому в період повного місяця бажано позбутися від старих речей, прибрати в будинку або почати ремонт. Якщо запланували будівництво – покладіть першу цеглинку саме 24 липня. Тоді ваше житло буде захищене від пожеж та інших неприємностей.

Здоров’я і краса

Астрологи рекомендують в період “фатального місяця” зайнятися своїм фізичним і духовним здоров’ям. Займіться спортом або медитаціями, зверніть увагу на свою внутрішню і зовнішню красу. Всі зміни, розпочаті в повний місяць, принесуть плоди в майбутньому.

Чого не можна робити в повню – заборони і застереження

Повня в знаку Водолія хоч і обіцяє зміни в житті, але не вважається сприятливим днем для кардинальних змін. Тому не варто:

– Давати гроші в борг;

– Робити заготовки на зиму;

– Вести роботи в городі або в саду;

– Проводити операції і ходити до лікаря;

– Захоплюватися алкогольними напоями.

– Повня в липні 2021 для знаків Зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Неоднозначний день, слід бути обережними. Вас очікують несподівані повороти долі, внаслідок яких ризикуєте втратити гроші. Кожне рішення може вплинути на майбутнє. Можливі проблеми в любовних стосунках. Змінювати місце роботи не рекомендується – не досягнете бажаних результатів.

Тілець (21 квітня – 21 травня)

Зірки обіцяють нові емоції в любовній сфері, але будьте обережні – є ризик, що ви намагаєтеся видати бажане за дійсне.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Вас чекають нові перемоги в матеріальному сенсі, але непередбачені обставини змусять витратитися. Можливо нове знайомство, але намагайтеся мислити раціонально і не керуватися емоціями.

Рак (22 червня – 22 липня)

День хороший для того, щоб подивитися вглиб себе і розібратися з проблемами, які давно вас хвилюють. Якщо зробите все правильно, то налагодиться фінансова сфера життя.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сьогодні вас очікують несподівані повороти долі, які призведуть до матеріальних втрат. Для того, щоб цього не сталося, уникайте необдуманих вчинків. Будьте уважні до оточуючих – вони допоможуть вирішити ваші проблеми.

Діва (23 серпня – 24 вересня)

Повня дає можливості для позбавлення від чужих думок і негативної енергії. Якщо проігноруєте пораду зірок, ризикуєте втратити гроші. Не довіряйте малознайомим – вас, швидше за все, обдурять. Можливі проблеми зі здоров ‘ям.

Ваги (24 вересня – 23 жовтня)

Важкий день, який обіцяє конфлікти з рідними або колегами. Намагайтеся виявляти терпіння і витримку. Зірки не рекомендують робити великі вкладення грошей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сприятливий день, який допоможе знайти взаєморозуміння з колегами. Ваш авторитет у їхніх очах зросте. Не розпорошуйтеся, зосередьтеся на чомусь одному. Зверніть увагу на здоров “я.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Повний місяць сприятливо вплине на професійну діяльність. Багатьох з вас похвалить керівник. В особистому житті можливий обман, а нове знайомство закінчиться розчаруванням.

Козерог (22 грудня – 20 січня)

Неоднозначний день, який принесе вам багато проблем від людей. Намагайтеся бути холоднокровними. Пам ‘ятайте, що не все залежить від вас. Можуть бути конфлікти з протилежною статтю.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Краще в цей день не проявляти ніякої ділової активності. Ні в якому разі не робіть великі витрати – великий шанс зазнати втрат. Зірки кажуть, що можуть початися конфлікти з оточенням через ваше небажання “бути як всі”. Зберігайте спокій і не реагуйте на звинувачення.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День високої концентрації різних енергій. Астрологи радять зосередитися на чомусь одному, щоб не “перегоріти”. Проблеми родичів можуть вимагати від вас фінансових вкладень. Можливі загострення хвороб ЖКТ.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.