Новини

Підприємців Калинівського ринку закликали вакцинуватися, якщо хочуть «спокійно працювати»

Підприємців Калинівського ринку закликали активно вакцинуватися, щоби запобігти поширенню нової хвилі коронавірусу, спричиненої штамом “Дельта”.

Про це на брифінгу, присвяченому вакцинації, повідомила заступниця голови Чернівецької облдержадміністрації Наталія Гусак, пише molbuk.ua

Наталія Гусак натякнула, що підприємці “Калинки” – одні з тих, хто найбільше протестував проти карантинних обмежень у період впровадження “червоної” зони на Буковині. Відтак, якщо вони не хочуть повторення цієї ситуації, мають убезпечити себе та оточуючих, вакцинувавшись.

Для цього на ринку розгорнули щоденний центр вакцинації. У ньому можна буде щепитися будь-якими вакцинами, у тому числі американською Moderna, яка відсьогодні, з 21 липня, стала доступною буковинцям.

“Від сьогодні, 21 липня, на Калинівському ринку – а підприємці найчастіше просили нас дозволити працювати під час карантинних заходів – впродовж всіх днів на тиждень вакцина “Модерна” буде доступна у центрі вакцинації Калинівського ринку. Тому закликаю всіх підприємців, які хочуть напередодні поширення нової хвилі забезпечити собі робоче місце і спокійно працювати, прийти на імунізацію”, – зазначила Наталія Гусак.

Раніше очільник ОДА Сергій Осачук повідомив, що тепер вакцинуватися може кожен буковинець незалежно від того, належить він до групи ризику чи ні. Також уже не потрібно записуватися через додаток “Дія”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.