Новини

«Будуть нам заздрити»: Осачук анонсував початок будівництва нового пункту пропуску на Буковині

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук анонсував початок ремонтних робіт на території поблизу майбутнього контрольно-пропускного пункту українсько-румунського кордону “Красноїльськ”.

Про це він сказав у відеозаписі, який розміщено на Facebook-сторінці посадовця, пише molbuk.ua

“Маємо радісну новину! Завдяки Офісу Президента та Державній митній службі визначено переможця тендеру, який облаштує територію КПП “Красноїльськ”. На державному кордоні України та Румунії будуть ще одні ворота в ЄС. Бажаю підряднику використати з користю ці літні дні та виконати основний об‘єм робіт. До праці!”, – написав Осачук.

Чиновник також пообіцяв збудувати дорогу до КПП “Красноїльськ”.

“Не тільки КПП, але й дорога до нього буде зроблена, заново заасфальтована. Так що кожному подорожуючому, який буде в’їжджати з боку Румунії до України, не буде соромно, а навпаки – вони будуть нам заздрити, які в нас класні дороги, і які привітні прикордонники”, – додав Сергій Осачук.

Реконструкція пункту пропуску “Красноїльськ”: скільки коштує і хто зробить

Згідно із інформацією на сайті ProZorro, переможцем тендеру з реконструкції автомобільного пункту пропуску “Красноїльськ” стала київська фірма “Агро Констракшн”. Вона запропонувала виконати ремонт КПП “Красноїльськ” за майже 105 мільйонів гривень. Це – найвища вартість серед запропонованих іншими учасниками тендерної процедури, пропозиції яких, згідно із протоколом розкриття, було відхилено.

Зокрема, фірма “Техно-Буд Сервіс” пропонувала виконати вказані роботи за 97,7 млн грн, а фірма “Альтернатива-В” – за 102,5 млн грн.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.