Новини

Хочемо показати місця Буковини, яких немає у путівниках: на Буковині працює експедиція відомого проєкту Ukraїner

Експедиція Ukraїner вже вдруге приїхала на Буковину та до 18 липня перебуватиме у Чернівцях. Збирають історії про чернівчан та покажуть невідомі місця Буковини.

Про це molbuk.ua розповіла координаторка Ukraїner Софія Анжелюк.

“Зараз у нас друге коло експедиції Україною. На Буковину теж приїхали вдруге. Вже тиждень ведемо зйомки у Чернівцях, а потім поїдемо селами. У Чернівцях знімали новий проєкт, у якому показуємо ідентичність міста через непересічних героїв. Історії майже зібрані, спілкувалися з трьома героями”, – сказала Софія Анжелюк/

На Буковину приїхала команда з 5 людей. Експедиція Буковиною буде тривати кілька тижні. Привезуть з Буковини кілька проєктів.

“Чернівчан розпитували, як їм живеться у Чернівцях, чому вони тут залишаються, що цінують у місті. У селах будемо досліджувати різні природні явища, цікаві ініціативи у регіоні. Першого разу на Буковині досліджували історичні місця, зараз хочемо показати невідомі місця Буковини, те, чого немає у путівниках”, – зазначила Софія Анжелюк.

Ukraїner – це мультимедійний волонтерський проєкт. В експедиціях Україною збирають різномантні історії, досліджують їх і висвітлюють.

Фото Ukraїner

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.