Новини

Осачук відреагував на «зливи» телеграм-каналів про «контрабанду білих кросівок»

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук заперечив інформацію, яка з’явилась у місцевих ЗМІ про нібито дотичність посадовця до “контрабанди білих кросівок” на Чернівецькій митниці.

Коментар Осачука з цього приводу транслював у своєму сюжеті телеканал ТВА.

“Я хочу прокоментувати цю заяву як повну нісенітницю, дурницю і брехню. І хочу сказати, що це є просто найнижче дно нежурналістської роботи і сміття, яким забивають голови нашим людям”, – сказав голова ОДА.

Осачук стверджує, що доказів немає, а отже такий матеріал можна вважати дезінформацією.

“Нехай просто як журналіст прийде, покаже і докаже… Розумієте, це настільки дріб’язково і настільки смішно, що голова ОДА координує роботу всіх органів влади і може спускатися до такого брутального і смішного рівня”, – повідомив голова ОДА.

“Я вважаю, що це є повна дезінформація і брехня. Це моя позиція і чесна відповідь”, – сказав Осачук.

Раніше на інформаційному порталі Букінфо з’явилася публікація про те, що працівники СБУ та митниці 6 липня цього року затримали на кордоні вантажівку, яка начебто під виглядом секонд-хенду (гуманітарної допомоги) перевозила велику партію білих кросівок Nike.

Цей вантаж начебто слідував з внутрішньої митниці Одеси до Чернівців як гуманітарний із США, а отримувачем у Чернівцях мала бути громадська організація “Чернівецьке товариство людей з інвалідністю “Милосердя”.

Як повідомляє Букінфо з посиланням на власні джерела, щойно такий факт був виявлений, на митницю зателефонував Сергій Осачук та нібито просив “не чіпати” цей вантаж і проявити “державницьку командну позицію”.

Також схожа інформація напередодні з’явилась у місцевих анонімних телеграм-каналах.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.