Новини

Обираємо жалюзі: п’ять головних переваг виробу*

Декор вікна – дуже важливий момент у інтер’єрі приміщень. І зважаючи на те, що вікна займають значну частину стіни та за своїм кольором, структурою та виглядом не зливаються з нею, оформлювати їх потрібно виважено. Сьогодні ринок пропонує безліч варіантів для їхнього декору – і штори, і тюлі, і тканинні вертикальні жалюзі, і арки. Кожна з цих пропозицій по-своєму цікава і довершена, однак обирати потрібно не імпульсивно – те, що сподобалося, а раціонально – те, що і до стилю кімнат підійде, і створить комфортні світлові умови в приміщенні. Правильно оформлений віконний отвір допоможе візуально розширити та збільшити кімнату, зробить її просторішою та дещо скорегує форму. За відгуками та оцінками людей, найкраще виконати усі перелічені вимоги можуть жалюзі.

Чому люди обирають жалюзі

Як то кажуть, на колір і смак товариш не всяк. Однак жалюзі уже кілька років поспіль є лідером серед товарів, що мають таке ж призначення. Справа в тому, що цей тип віконних занавісок дозволяє найкраще регулювати світло і потік повітря у приміщенні. Тому зараз для більшої практичності розроблено кілька варіантів таких штор:
Вертикальні жалюзі

Горизонтальні жалюзі

Жалюзі-плісе

Жалюзі день-ніч

Які моделі підходять до усіх приміщень?

Усі види жалюзі є зручними у використанні, але вертикальні та горизонтальні моделі вважаються більш універсальними, адже підходять до інтер’єру чи не всіх приміщень. Їх можна використовувати як у приватних помешканнях, так і в офісах та навчальних закладах, адже вони створюють офіційну обстановку. Для використання у оселях вони зручні тим, що абсолютно захищають кімнати від стороннього ока та допитливих сусідів. Вертикальні жалюзі є простими у своїй експлуатації, адже ламелі легко зсуваються до боків та обертаються на 180 градусів.

До того ж, усі жалюзі, які можна знайти в інтернет-магазині Nikoss, мають такі переваги:

Довговічність. Жалюзі тривалий час тішитимуть своїх власників досконалим виглядом. Якщо штори та тюлі після 2-3 років на карнизі починають вигорати та перепадатися, то жалюзі залишаються в ідеальному вигляді від 10 до 25 років.

Якість. Усі без винятку моделі виконані із кращих європейських тканин та просочені спеціальними рідинами, які захищають виріб від пилу, зношення, і вигорання.

Варіативність. Сьогодні кожен має можливість придбати жалюзі у потрібному розмірі та бажаному кольорі. На сайті магазину представлено понад 500 кольорів та фактур, а для замірів все ж краще запросити фахівців додому, щоб не помилитися в розрахунках.

Акційні пропозиції. Залежно від обсягу замовлення ви можете отримати від Nikoss знижку від 3 до 20%.

Нестандартні рішення. За вашим бажанням, спеціалісти можуть створити жалюзі із будь-яким типом розсунення (до боків, від середини чи навіть до центру) та видом кріплення (як до стелі, так і до стін).

Пам’ятайте, відмовившись від стандартних і банальних інтер’єрних рішень, ви робите приміщення не лише цікавішим та оригінальнішим, а й зручнішим і комфортнішим, адже те, що створюється сьогодні відповідає потребам і вимогам сучасної людини. Керуйте сонцем у побуті та роботі з допомогою жалюзі від Nikoss.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.