Новини

Де у м. Чернівці швидка доставка суші та ролів – огляд закладів*

Швидка доставка суші та ролів грає важливу роль. Найчастіше у людини немає часу або бажання, щоб готувати святковий стіл після роботи. В такому випадку необхідно звернути увагу на мережу ресторанів “Суші Майстер”. Меню постійно оновлюється, щоб радувати клієнтів новими смаками. Доставка страв по місту здійснюється кур’єром протягом години. Детальніше можна ознайомитися на сайті https://chernivtsi.sushi-master.ua/ua/.

Особливості ресторану

Заклад “Суші Майстер” вважається одним з найкращих в місті. Він спеціалізується на приготуванні страв японської кухні з використанням не європейських, а азіатських рецептів. Кухар ретельно стежить за якістю інгредієнтів, дотриманням необхідних пропорцій. Фахівці закладу намагаються тішити своїх гостей новими стравами. У меню додані страви для вегетаріанців та тих, хто стежить за фігурою. В асортименті ресторану завжди є такі суші:
Футомакі;

Дракони;

Гарячі роли;

Філадельфія;

Каліфорнія.

Роли готують з додаванням крем-чизу, лосося, вугра, огірка, авокадо, ікри летючої риби. Тим, хто хоче заощадити кошти, необхідно стежити за акційними пропозиціями від закладу. Щоб не пропустити знижки, слід підписатися на розсилку новин.

Переваги “Суші Майстер”

Ресторан японської кухні “Суші Майстер” пропонує клієнтам скуштувати смачні суші, роли, вокі, закуски, супи, салати, десерти. У закладі можна замовити страви для корпоративу, романтичної вечері або великої компанії. “Суші Мастер” популярний серед жителів Чернівців та має наступну низку переваг:

Якісний сервіс. Менеджери приймають замовлення щодня з 10 ранку до 10 вечора. Для оформлення замовлення необхідно залишити заявку на сайті або зателефонувати за вказаним номером телефону. Протягом 10 хвилин консультант зв’яжеться та надасть інформацію щодо оплати та доставки.

Оперативна доставка по місту. Кур’єр протягом години доставить замовлення в герметичній упаковці, яка зберігає свіжість інгредієнтів. При замовленні від 200 гривень, доставка буде абсолютно безкоштовною.

Контроль якості інгредієнтів. Кухар співпрацює тільки з сертифікованими постачальниками.

Проведення акцій та надання знижок постійним клієнтам. При замовленні сету можна заощадити близько 50% від первісної вартості.

Спеціальний подарунок іменинникам. Гості закладу можуть заощадити на святковому столі. Ресторан дарує знижку 20% на основне замовлення. Скористатися пропозицією можна за три дні до події та через три дні після неї.

Приготуванням страв займаються справжні професіонали своєї справи. Оплатити замовлення можна будь-яким зручним способом – за допомогою банківської карти або готівкою кур’єру. Тим, хто підпишеться на розсилку новин, ресторан подарує рол. Якщо у вас немає часу готувати, “Суші Майстер” допоможе вирішити цю проблему. Завдяки оперативній доставці, замовлення буде ще гарячим. Якщо в дорозі з якоїсь причини кур’єр затримується, менеджер попередить клієнта про це.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.