Новини

З води витягли вже без ознак життя.: у Кривому Розі чоловік дивом врятував потопельника

У Кривому Розі чоловік “відкачав” відпочивальника, який ледь не потонув. З води місцевого мешканця витягли вже без ознак життя.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написала дружина чоловіка Інна Сапіга, пише ТСН.

За словами дівчини, інцидент стався під час відпочинку на місцевому кар’єрі.

До води під’їхав автомобіль, з якого вийшов нетверезий чоловік. Він пішов купатися, проте в якийсь момент привернув увагу відпочивальників тим, що лежить на воді обличчям донизу.

“Я звернула увагу, що в воді вниз головою хтось плаває. Минуло секунд 30, а він не піднімає голову. І тут один чоловік почав бігти в воду і тягнути на берег за руку людину. У мене шок. Мій чоловік Діма схопився і побіг до них. Дістали чоловіка синьо-чорного по плечі, обличчя і вуха теж були чорні, без ознак життя, не дихав, пульсу не було”, — розповіла Інна Сапіга.

Після чого чоловік почав повертати потопельника до життя. В цей же час інші відпочивальники лише спостерігали за тим, що відбувається, а деякі і зовсім твердили, що “все це марно”.

“Люди просто стояли і дивилися на мертве тіло. Діма почав плескати його по обличчю і спині в надії, що вода вийде і чоловік прокинеться, але було марно. Після чоловік перевернув його на спину і почав робити непрямий масаж серця”, — додає дівчина.

Поки витріщаки стояли і спостерігали за тим, що відбувається, чоловік не зупинявся і продовжував повертати до життя потопельника.

“Потрібно було, щоб хтось робив штучне дихання, а Діма продовжував робити непрямий масаж серця, але всі тільки стояли і нічого не робили. Чоловікові довелося робити все самому. Жінка викликала швидку. Чоловік все так же не дихав. І ось, через деякий час, він все-таки прийшов до тями. Слава Богу, живий. Всі зітхнули разом з ним”, — додала дівчина.

Після чого на місце приїхала “швидка” і госпіталізувала чоловіка до міської лікарні.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.