Новини

Їм не варто вірити: найбрехливіші знаки зодіаку

Чи можна за знаком зодіаку, під яким народилася людина, визначити, схильна вона до брехні чи ні?

Астрологиня Людмила Булгакова розповіла, яким знакам зодіаку не можна вірити.

Близнята (22.05 — 21.06)
Близнята, які дуже люблять напустити ману, брешуть саме з цієї причини, їм подобається мати кращий вигляд — багатший і щасливіший, — в очах оточення, ніж є насправді. Представники знака абсолютно не комплексують з приводу того, що когось обдурили: вони вважають брехню не недоліком, а слабкістю, яку можна пробачити і на яку вони цілком мають право. Втім, упіймати Близнят на брехні можливо далеко не завжди — вони роблять це так хвацько, що навіть найпотужніший детектор брехні не може до них причепитися.

Діва (22.08 — 23.09)
Діви потрапили в цей рейтинг завдяки своїй здатності говорити про одну й ту саму ситуацію сьогодні одне, завтра інше, а післязавтра — третє. Вкрай рідко вони роблять це зі злим умислом, скоріше, представників знака підводить пам’ять: бажаючи вразити співрозмовника цікавою історією, вони її придумують, а потім просто забувають, що сказали в минулий раз. Будучи викритими у брехні, Діви будуть хилити на своє до останнього, обурюючись і ображаючись на те, що їх запідозрили в такому непристойному діянні, але власної брехні так і не визнають.

Скорпіон (24.10 — 22.11)
Скорпіони ніколи не брешуть просто так — без серйозного і важливого на те приводу. Як правило, вони вдаються до брехні, тільки коли їм потрібно спровокувати когось, викликавши у людини ту реакцію, яка їм у цьому конкретному випадку необхідна. Треба віддати належне представникам знака — вони не зловживають своїм вмінням маніпулювати людьми, але вже якщо беруться за справу, запідозрити їх у брехні виявляється практично неможливим — в цій справі вони справжні майстри-віртуози, до них не підкопаєшся.

Козоріг (22.12 — 20.01)
Козороги, життя яких часто буває нудним, оскільки більшу його частину вони віддають роботі, а меншу — сну, відчайдушно потребують того, щоб якось його розфарбувати. Саме в таких випадках вони вражають своїх співрозмовників цікавими історіями, які нібито сталися з ними, прикрашаючи реальну історію десятком деталей-вигадок. Втім, досить часто представники знака придумують і історії з чужого життя — таке відбувається, коли вони хочуть зачепити — і,ніде правди діти, образити — свого співрозмовника, прибрехавши, що у когось є те, чого у нього немає.

Риби (19.02 — 20.03)
Риби не стільки брешуть, скільки фантазують, до того ж роблять це просто так — без будь-якої корисливої мети. Їхню брехню можна охарактеризувати відомою фразою: “Самі придумали, самі повірили”. Через якийсь час представники знака примудряються повірити в те, що придумали, і щиро дивуються, коли їм вказують на явні нестикування в їхній версії і викривають у брехні: як же так, вони ж кажуть правду, тільки правду і нічого крім правди ?! Зрозуміти, брешуть вам Риби чи ні, дуже легко: в їхніх “фантазіях” нагромаджено стільки найнеймовірніших деталей, що вони просто не можуть бути правдою.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.