Новини

Перебої з видачею водійських посвідчень: у сервісному центрі МВС в Чернівецькій області пояснили причину

У Чернівецькій області виникли проблеми з видачею водійських посвідчень. Проблеми виникли через перебої у постачанні бланкової продукції від поліграфкомбінату “Україна”.

По це повідомив т.в.о. начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області Сергій Сушинський.

“У зв’язку з відсутністю бланкової продукції тимчасово є перебої в наданні адміністративних послуг у деяких територіальних сервісних центрах МВС України, зокрема і в Чернівецькій області. Це проблема всеукраїнського масштабу та склалася вона з причин, на які Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС вплинути не може”, – зазначив Сергій Сушинський.

Водійські посвідчення не видають, бо є перебої у постачанні бланкової продукції від Державного Підприємства “Поліграфічний комбінат “Україна”, який тимчасово обмежив виготовлення відповідної бланкової продукції.

“Наразі до територіальних сервісних центрів МВС в Чернівецькій області бланкова продукція надходить, але у кількості, яка не може задовольнити потреби усіх клієнтів. Як наслідок, адміністративні послуги з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі/обміну посвідчень водія тимчасово надаються не в повному обсязі. У ДП “Поліграфічний комбінат “Україна” зазначають, що постачання бланкової продукції буде відновлено у найближчий термін. Станом на сьогодні ми очікуємо надходження бланкової продукції в обсязі, що задовільнить потреби клієнтів на повноцінних три робочих дні”, – пояснив Сергій Сушинський.

Як запевняють у сервісних центрах МВС в Чернівецькій області, ситуація щодо наявності бланків змінюється щодня. Наразі за таким алгоритмом працюють сервісні центри МВС усіх регіонів.

Станом на даний момент посвідчення водія видають у сервісних центрах у м. Чернівці, вул. Руська, 248 М, м. Новоселиця, вул. Кремльова, 20 та смт. Кельменці, вул. О. Паламаря, 9 А.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.