Новини

Молодик 10 липня: астролог розповіла про сприятливі можливості

З’єднання Місяця і сонця – це і є молодик – Місяць знаходиться між Землею і Сонцем. Об’єднуючись, сонячний і місячний принципи змушують всіх нас замислюватися про життєве призначення і духовної наповненості. Оскільки Місяць символізує матір, а сонце – батька, то молодик, прекрасний день, щоб вирішити всі складні сімейні питання і налагодити взаємини з рідними.

Молодик в Раку 10 липня о 04:17 ранку за київським часом повертає до витоків, до свого коріння, до власного будинку, сім’ї, батькам, дітям. Цим знаком Зодіаку управляє місяць, в найближчі два тижні після молодика в Раку – ідеальний час для відновлення сімейних зв’язків.

Це період емоційного підйому, тонкого сприйняття навколишнього світу. Якщо Ви зайшли в глухий кут і не знаєте, що робити далі, молодик в Раку допоможе запустити процес оновлення і позитивних трансформацій, головне, не боятися, довіритися Всесвіту і почати життя з чистого аркуша, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Цей молодик відкриє всім нові перспективи, принесе сприятливі шанси і можливості. Посилюється творча уява, сприятливий психологічний фон зробить благотворний вплив на всі життєві сфери.

Період місяця без курсу – з 19: 10 до 03: 20 ранку (за київським часом) наступного дня – в цей час збільшується ймовірність зробити помилку, за яку потім доведеться розплачуватися. Цей період найкраще використовувати для самоаналізу, спостереження за собою, щоб виявити свої слабкості. Враження від подій, що відбулися ввечері 10 Липня, можуть бути оманливими і суперечливими.

В цілому, 10 липня – гармонійний день – формується з’єднання з Марса і Венери, що веде до гармонізації відносин між партнерами і обстановки в сім’ї.

Точний аспект – 13 липня. Марс і Венера є двигуном всього, що відбувається на Землі, тому що сама планета Земля на небі знаходиться між ними. Найближчі два тижні-найкращий час для романтики, любові, взаємин, а також оформлення офіційних союзів.

Молодик 10 липня відбудеться в суботу – це день Сатурна, то більшість ідей і планів виявляться довгостроковими, життєздатними і досить логічними. Субота-найсприятливіший день для відпочинку і духовних практик. Як стверджують Індійські і тибетські мудреці, відпочинок в суботу продовжує життя.

Молодик 10 липня відбувається в знаку Рак, навпаки Козерога, яким керує Сатурн, то у всіх з’явиться можливість почати багато з чистого аркуша, але для цього доведеться розставити пріоритети, виділити головне, чомусь відмовитися на користь важливого і довгострокового.

Сатурн-планета карми, називають також цю планету Вершителем доль і Хранителем часу. З 13 липня 2021 по 12 лютого 2022 – білий місяць, світла кармічна точка, рухається по Козерогу, що дає нам всім можливість отримати блага від Сатурна. Сильний, милостивий Сатурн дарує добробут, удачу і довге життя, якщо розуміти і приймати умови цієї планети.

Липневий молодик відкриває нам шлях до гармонії, душевного спокою, краси і любові. Адже знак Рака-плідний, інтуїтивний, емоційний, що зберігає життя.

Зміцнюється фізичне і психічне здоров’я, посилюється імунітет, інстинкт самозбереження. Місяць в Раку в статусі управління, тому, найближчі два тижні – до повного місяця 24 липня, потрібно використовувати максимально ефективно – докласти максимум зусиль для задоволення своїх потреб, гармонізації особистих взаємин і набуття душевного і фізичного комфорту.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.