Новини

Через Петрівський ярмарок у Чернівцях змінять рух маршруток

Під час проведення “Петрівський ярмарок” 10-11 липня буде змінено схеми руху автобусів на міських автобусних маршрутах.

Про це повідомляє Чернівецька міська рада.

Буде змінено курсування автобусів Садгірського напрямку №13 “вул.Садова-Геріатричний пансіонат”, №№15,18 “вул.Садова-вул.Дунайська”, №№16-17 “вул.Садова-вул.Квітковського”, №21 “вул.Садова-Стара Жучка”, №№36,37 “вул.Садова-Чорнівський млин” та автобусного маршруту №8 “вул.Садова- Клокучка” буде здійснюватися по вулицях Головній, Кафедральній, Героїв Майдану, Садовій та у зворотньому напрямку по вулицях Садовій, Героїв Майдану, Кафедральній та Головній.

Маршрутка №39 “площа Пресвятої Марії-вул. – Комарова” буде курусувати по вулицях П.Сагайдачного, Головній, Руській (через площу Центральну) та у звротньому напрямку за звичайною схемою руху.

Курсування автобусів на автобусному маршруті №9А “завод Гравітон-площа Соборна” буде здійснюватися по вулицях Головній, Кафедральній, площі Соборній та у зворотньому напрямку по площі Соборній, Кафедральній і Головній.

Курсування автобусів на автобусному маршруті № 35 “вул.Садова-вул.Старожучківський шлях” буде закільцьовано до центрального входу в парк імені Т.Шевченка (вул.Головна,119).

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.