Новини

Водолії можуть зустріти свою половинку, а Ракам варто бути стриманіше в емоціях: гороскоп на 7 липня

7 липня 2021 року (27 місячний день) – дуже двоякий день. Він принесе і позитивні, і негативні енергії. Цього дня можна знайти відповіді на багато питань завдяки інтуїції. Можуть з’явиться нові плани, що стосуються кар’єри і професійного росту. А ще – хтось зможе зустріти нове кохання.

Гороскоп на середу – найвдаліший для Козерогів і Терезів, Ракам і Дівам варто бути стриманіше в емоціях, щоби не посваритися з рідними та друзями. Водолії можуть зустріти свою половинку, а не пощастить з новими знайомствами одному з вогняних знаків Зодіаку, повідомляє Главред.

Чого в середу очікувати водним знакам – Ракам (22.06 – 22.07), Рибам (19.02-20.03) і Скорпіонам (24.10-22.11)

Гороскоп на 7 липня: Рак

На вас чекає спокійний та досить ледачий день. Але занадто сильно розслаблятися не варто. На зміну радості можуть прийти невдачі. Саме цього дня загостряться стосунки з сім’єю. Зірки радять стримувати емоції.

Гороскоп на 7 липня 2021 року – Скорпіон

Спокуси, зваблювання і різні провокації – ось що на вас чекає впродовж дня. Якщо ваша інтуїція попереджає вас про небезпеку, то вона вас не обманює.

Будьте обережні в словах і вчинках. Не беріть участі в сумнівних заходах і не приймайте запрошень від маловідомих людей.

Гороскоп на 5 липня 2021 – Риби

У цей день ви зможете досягти успіху в будь-яких починаннях і в різних областях. Потрібно лише займатися однією справою цілеспрямовано і планомірно. Виключіть метушливість і нестійкість в поглядах. Хворим людям рекомендуються лікувальний масаж і водні процедури.

Чого в понеділок очікувати земним знакам – Козерогам (22.12 – 20.01), Тельцям (21.04-20.05) і Дівам (23.08-22.09)

Гороскоп на 7 липня для Тельця

У цей день слід уникати активних дій, невиправданого ризику і спокус. Цілком ймовірно, що сьогодні вас оточуватиме загальний спокій.

Не варто бути занадто емоціним, інакше можлива сварка з друзями. Увечері займіться улюбленим хобі.

Гороскоп на 7 липня 2021 року – Козеріг

На роботі на вас чекають приємні новини. Ви або отримаєте премію, або підвищення по службі. Якщо вам зроблять привабливу фінансову пропозицію – погоджуйтеся. Результат виправдає ваші очікування.

До слова, на робочу сферу може вплинути особисте життя. Стосунки з партнером зміняться.

Гороскоп на 7 липня 2021 – Діва

Не найкращий день і для кар’єри, і для особистого життя. Ваші амбітність, агресивність, невірна оцінка ситуації або необачні обіцянки можуть привести до складнощів.

Зірки радять не втручатися у суперечки, оскільки вас можуть зробити винуватим.

Чого в середу очікувати повітряним знакам – Терезам (24.09 – 23.10), Водоліям (21.01-18.02) і Близнюкам (21.05-23.06)

Гороскоп на 7 липня для Водолія

Цей день символізує оновлення. Сприятлива активність в роботі, планування нових справ і завершення розпочатих. Самотні Водолії зустрінуть свою половину.

Не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні деталі. Згаяне зараз дуже важко буде надолужити в майбутньому.

Гороскоп на 7 липня 2021 року – Терези

У цей день ви зможете гори звернути, оскільки відчуєте небувалий приплив сил. Намічені плани, контакти з партнерами, особисті зустрічі принесуть удачу і згодом можуть стати певним фундаментом для просування по службових сходах або для фінансового успіху. Все, за що б ви не взялися, матиме позитивний результат.

Гороскоп на 5 липня 2021 – Близнюки

Займайтеся лише звичною для себе роботою. Не беріться за нові починання, не робіть важливих вчинків, які спричинять негативні наслідки.

Якщо у вас є боржники, то цей день – не найкращий час для того, щоби вимагати виконання зобов’язань. Також зірки не радять і вам самим давати будь-які обіцянки.

Чого в понеділок очікувати вогненним знакам – Стрільцям (23.11-21.12), Овнам (21.03-20.04) і Левам (23.07 – 22.08)

Гороскоп на 7 липня для Стрільця

Уникайте активних дій та невиправданого ризику. Не варто робити важливих вчинків, які спричинять за собою негативні наслідки. На роботі вам належить відстоювати свої погляди.

Гороскоп на 7 липня 2021 року – Лев

З самого ранку на вас чекають нові знайомства. Але радіти цьому не варто – Ви можете зустріти непорядних людей. Будьте обережні в спілкуванні.

Уникайте колективної роботи, активних дій та невиправданого ризику. Ваше фінансове становище перебуває в нестійкому стані.

Гороскоп на 7 липня 2021 – Овен

Вранці на вас чекатимуть проблеми і невдачі, а ось у другій половині дня вірогідний успіх у професійній діяльності. Сприятливі подружні стосунки. Якщо захочеться поговорить по душах, то вибирайте для такого спілкування лише близьких і тих, кому довіряєте.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.