Новини

«Санзони і с**ння на рейки»: користувачі «пройшлися» по Укрзалізниці через жахливі умови в потязі «Чернівці – Білгород-Дністровський»

Пасажири розкритикували умови в одному зі спальних вагонів підвищеної комфортності (СВ) потяга, який курсує за маршрутом “Одеса-Київ” з туалетами у жалюгідному стані.

Свої враження від поїздки описав користувач Руслан Горовий на своїй сторінці в Facebook.

Вартість квитка в такому вагоні становить близько 3 тисяч гривень.

“Я зараз напишу про біль. Без сарказму та гумору. Погугліть, скільки коштує СВ на поїзд з Одеси до Києва №112. Так от. Не купуйте. Це нае***ово від ді-джея лещенко**й. У СВ досі санітарні зони та с**ння на рейки. Літайте літаками”, – зазначив він, опублікувавши фотографії на підтвердження своїх слів.

Інші користувачі в коментарях під постом поділилися своїми враженнями від користування послугами “Укрзалізниці”:

“Їхала зі Львова до Одеси в СВ як в іншій галактиці, а поверталася в купе “Білгород-Дністровський-Чернівці”, Ні, таки Лещенко-стайл, обійняти таплакати. Співчуваю”, “Гроші на туалети пішли Сергію на зарплату і премії”, “Вони ще хваляться поїздом “Київ-Відень”. Для іноземців це як Чорнобиль на колесах”, “В той день, коли “Укрзалізниця” припинить ср*ти на рейки, мабуть, настане кінець світу”, “Я таким СВ “Ворохта-Київ” їхала. Без кондиціонера, з діркою в туалеті, специфічним запахом в коридорі та дермантиновою лавкою”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.