Новини

Куди подінуться екс-директори: у Чернівецькій міськраді зробили заяву про працевлаштування колишніх керівників шкіл

У Чернівецькій міськраді розповіли про долю колишніх директорів шкіл, які за підсумками кадрових конкурсів не стали їх переможцями.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит за підписом керівниці управління освіти Чернівців Ірини Ткачук, пише molbuk.ua

Зокрема, у інформаційному запиті в чиновників поцікавились щодо працевлаштування колишніх директорів шкіл, які не пройшли конкурс на посаду керівника.

“Працевлаштування колишніх директорів може внести явний деструктив у роботу нового керівника закладу та залишити без ставок основних вчителів шкіл. За законом директор повинен приймати працівників у заклад, зараз складається враження, що працівників нав’язують новим директорам шкіл”, – йдеться у інформаційному запиті, оприлюдненому на сайті “Доступ до правди”.

У міськраді пояснили, що новопризначені керівники закладів загальної середньої освіти Чернівецької територіальної громади є роботодавцями для всіх працівників навчального закладу.

“Колишні директори закладів загальної середньої, які не стали переможцями конкурсу, були тарифіковані на педагогічні години у 2020/2021 навчальному році терміном до 31 серпня 2021 року”, – йдеться у відповіді на запит.

“Подальше їх працевлаштування є виключно компетенцією новопризначених керівників закладів загальної середньої освіти”, – зазначається у документі за підписом Ірини Ткачук.

Конкурси на посади директорів шкіл: що відомо

У Чернівецькій міськраді оголосили результати кадрових конкурсів на заміщення посад директорів шкіл міста.

Директорів ще чотирьох шкіл міста мають визначити на додаткових конкурсах.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.