Новини

Будинок згорів вщент: родина АТОвця з Буковини потребує допомоги

У селі Зарожани, що на Хотинщині, в родині учасника АТО Івана Афанасійовича Тирона, 3 липня ущент згорів будинок. Небайдужих просять допомогти зібрати кошти для відновлення оселі.

Про це повідомляють Хотинські вісті.

“Без домівки залишилося подружжя з двома дітьми. Вогонь повністю знищив усі їхні речі. Після пожежі будівлю відновити неможливо, потрібне нове будівництво. У Зарожанах сусіди, родичі, односельчани уже відгукнулися на заклик і допомагають погорільцям, чим можуть, – фізичною працею та посильними коштами для відбудови помешкання.
Рідні намагаються зарадити їхньому горю, влаштували для них тимчасовий побут. Однак цій родині вкрай необхідна фінансова допомога на відбудову оселі, бо самотужки їм цієї проблеми не вирішити”, – йдеться у повідомленні.

Із проханням до всіх небайдужих звернулася також староста Зарожан Світлана Заплітна:

“Прохання до всіх односельців, однодумців, друзів і просто хороших людей з проханням допомогти цим людям подолати важке лихо, підсобіть, чим можете: коштами, будівельними матеріалами, робочою силою… Для цього можете у себе на вулиці обрати відповідального за збір коштів та доручити його провести.

Впевнена, що кожна благодійна гривня буде проявом щирого милосердя і небайдужості, а Бог поверне всім затрати сторицею. Не будьте байдужими! Дякую за розуміння, співучасть і милосердя!”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.